Kaldığımız yerden devam :)

çocuk konusu çok hassas büyük konuşmamak lazım devir çok değişti artık aileden çok toplum etkiliyo çocuğu, yüklenmemek lazım bu kadar başa gelmesin zor yani

türlü türlü nedenler olur canım. burada çocuğa eğitim almamış, aileye terbiyesiz demek hiç doğru değil
ama sabit fikirli insanlar işte
çocuk öyle yaptı diye insanlar eve tıkılsın o zaman

türlü türlü nedenler olur canım. burada çocuğa eğitim almamış, aileye terbiyesiz demek hiç doğru değil
ama sabit fikirli insanlar işte
çocuk öyle yaptı diye insanlar eve tıkılsın o zaman

yani çok geniş bi konu çocuk neden öyle davranıyor bilmeden ayıplamak doğru değil belki ailesi neler yaptı ama çare olamadı ve pes etti psikolojikte olabilir öyle vakalar var ki... bence eskiyle bir tutmak ya da sabit düşünmek pek doğru değil gibi

şu siyasete agız tadıyla bir yorum bile yaptırmıyorlar
konuyu acarken bile açış amacları belli ardından hemen kıskırtıcı yorumlar
yav hele dur bir fikrimizi belirtelim ama yok açar acmaz kıskırtıyor
midem bulanıyor bazen

selam

biraz şımarıyordum ki saat 1olmuş farkmetmedim kızlar :26: (eve geç gelen cocuk gibi oldu ama... )

selam nerde kaldın

Son düzenleme:

Kanka boku çıktı oranın hepten.

bir sorunu çözmüş idim, orda burda şımarıyor tebrik topluyordum

bende 8,5da kalkıcam ama gitmiyorum buraya bdv konularını getirmemek en güzeli komik olanlar hariç

eneee bu geyik kadrosu benim ust uste yorum begenip de begenemediklerimden olusuyormus megersem... rengina bibi angry sanıyordum cok bakmamıstım.
simdi daha bir sevindim

o hangi konu hacı

o hangi konu hacı
agacları söküp villa yapmıslar mı ne olmus öyle bir şey
eneee bu geyik kadrosu benim ust uste yorum begenip de begenemediklerimden olusuyormus megersem... rengina bibi angry sanıyordum cok bakmamıstım.
simdi daha bir sevindim
ayy sağol canım burda genelde herkes aynı görüşte oluyor tesadüf işte
bir sorunu çözmüş idim, orda burda şımarıyor tebrik topluyordum

o zaman bir tebrik de benden

yok canım ya bi çocuk muhabbeti oldu herkes aynı fikirde olmadığı için garip oldu sen naptın konunu tam okumadım hallettinmi

halletmez olur muyum... kendimi kötü sona hazırlamıştım ama tam tersi oldu her sey

agacları söküp villa yapmıslar mı ne olmus öyle bir şey

ayy sağol canım burda genelde herkes aynı görüşte oluyor tesadüf işte

o zaman bir tebrik de benden

tesekkür ederiiim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…