- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.793
- 598
- Konu Sahibi SevdaLinka
-
- #3.781
Benim yok.:44:
Bpşver kanka,demirden korksak lokomotife binmezdik.
Dimi amahoş çıkarma kısmı daha zevkli len bu herifcanlar hep 4 atak üstüne düşüyor haa işin een iyi kısmı onlarda
Yaa benim haberim yoktu ne oldu:26:
hacı seni topa tutarlar yumurta atarlar yapma böyle
toplum bu kadar aykırılıgı kaldırmaz
luk avatardaki sen misin?
hacı seni topa tutarlar yumurta atarlar yapma böyle
toplum bu kadar aykırılıgı kaldırmaz
luk avatardaki sen misin?
Dimi amahoş çıkarma kısmı daha zevkli len bu herifcanlar hep 4 atak üstüne düşüyor haa işin een iyi kısmı onlarda
Yaa benim haberim yoktu ne oldu:26:
Iyi o zaman seni onden alalim.
Bilmiyorum bende, son durum ne.
He benim , yedin mi.
Ne güzel saldılardı,ağız tadı ile şu bdv de geyik yapamadan geri geldi iyimi cezalarIyi o zaman seni onden alalim.
Bilmiyorum bende, son durum ne.
He benim , yedin mi.
Dimiii...Her ekşın onlarda.
Ben zıbarayım,sabah bankaya gidecem.öptüm hepinizi.
Ne güzel saldılardı,ağız tadı ile şu bdv de geyik yapamadan geri geldi iyimi cezalar
Şu ikinci üyelik kimmiş biliyormusunuz,hani sevgilisi ile sürtüşen bi konu vardı öyle bişeyler işte mune yazmış en son2.üyelik diye
Ne güzel saldılardı,ağız tadı ile şu bdv de geyik yapamadan geri geldi iyimi cezalar
Şu ikinci üyelik kimmiş biliyormusunuz,hani sevgilisi ile sürtüşen bi konu vardı öyle bişeyler işte mune yazmış en son2.üyelik diye
ya o foto kendi çekimimiz fotolar gibi duruyor da ondan dedim:26:
ciddi sen değil misin ya ben senınle cok bagdastırdım o hatunu
bibiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
niki neymiş asıl uyelıgın?
bibiyle baktık da anlamadık biz de :26: mune yazdı mı niki
kim sürtüşüyomuş
BeğenmedimSevdalinkanınki çok güzel
Cok sevdigim bir aktris. Keske benzese.
BDV ye salin stil i.
Ya yok yazmiyorum BDV de aslinda ama hatun hakaret etmis oyle yazdim. Allah boy vermis gerisini koyvermis hakaret mi ki?:26:
İfettttt
Jartiyerine makasla dalarım sorun çözülür bende olmazsa kimsede olmamalıyapacak bir şey yok aranızda anlaşın
Aaa surtunme filan nasil topik ayol burasi.Vay basima gelenler. Kendimi nerelerden atam.
Aaa surtunme filan nasil topik ayol burasi.Vay basima gelenler. Kendimi nerelerden atam.
Yok değilde onu o konunun içinde nasıl algıladıkları ilede alakalı.Yani onu tahrik olarak alabilrler:26:
Bbibbbii bibb bibibbii bib bib bib
Jartiyerine makasla dalarım sorun çözülür bende olmazsa kimsede olmamalı
Bırasımı bunlar Bdv nin yansımaları bizim suçumuz yokbugün vardı bu konu bdv de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?