Kaldığımız yerden devam :)

Benim yok.:44:

Bpşver kanka,demirden korksak lokomotife binmezdik.

Iyi o zaman seni onden alalim.
Dimi ama hoş çıkarma kısmı daha zevkli len bu herifcanlar hep 4 atak üstüne düşüyor haa işin een iyi kısmı onlarda

Yaa benim haberim yoktu ne oldu:26:

Bilmiyorum bende, son durum ne.

hacı seni topa tutarlar yumurta atarlar yapma böyle
toplum bu kadar aykırılıgı kaldırmaz

luk avatardaki sen misin?

He benim , yedin mi.

He benim , yedin mi.

ya o foto kendi çekimimiz fotolar gibi duruyor da ondan dedim:26:
ciddi sen değil misin ya ben senınle cok bagdastırdım o hatunu

He benim , yedin mi.
Ne güzel saldılardı,ağız tadı ile şu bdv de geyik yapamadan geri geldi iyimi cezalar

Şu ikinci üyelik kimmiş biliyormusunuz,hani sevgilisi ile sürtüşen bi konu vardı öyle bişeyler işte mune yazmış en son2.üyelik diye

niki neymiş asıl uyelıgın?
bibiyle baktık da anlamadık biz de :26: mune yazdı mı niki

kim sürtüşüyomuş

bibiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

ya o foto kendi çekimimiz fotolar gibi duruyor da ondan dedim:26:
ciddi sen değil misin ya ben senınle cok bagdastırdım o hatunu

Cok sevdigim bir aktris. Keske benzese.

BDV ye salin stil i.

Ya yok yazmiyorum BDV de aslinda ama hatun hakaret etmis oyle yazdim. Allah boy vermis gerisini koyvermis hakaret mi ki?:26:

niki neymiş asıl uyelıgın?
bibiyle baktık da anlamadık biz de :26: mune yazdı mı niki

İlk üyelik konuya yazmış ama muhtemel son yazan ve destekleyen bi yorum olmalı.Çünkü mune bekledim karışmayacaktım kendi üyeliğinle yazınca yazmak gereği duydum demiş.Demek ki o son yorumlardan biriçHatat ben uzuuunca yazan ve destekleyen bir yorum vardı son sayfalarda o sandım ama bilemiyorum

kim sürtüşüyomuş

Okumadın mı o konuyu :26:

Cok sevdigim bir aktris. Keske benzese.

BDV ye salin stil i.

Ya yok yazmiyorum BDV de aslinda ama hatun hakaret etmis oyle yazdim. Allah boy vermis gerisini koyvermis hakaret mi ki?:26:

Yok değilde onu o konunun içinde nasıl algıladıkları ilede alakalı.Yani onu tahrik olarak alabilrler:26:

Bbibbbii bibb bibibbii bib bib bib

Aaa surtunme filan nasil topik ayol burasi. Vay basima gelenler. Kendimi nerelerden atam.

oo bu neki sen hiç döllü muhabbetlerimize denk gelmedinmi

Yok değilde onu o konunun içinde nasıl algıladıkları ilede alakalı.Yani onu tahrik olarak alabilrler:26:

Bbibbbii bibb bibibbii bib bib bib

Sen nerelerdeydin bakim gıcık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…