- 19 Ocak 2012
- 28.691
- 7.350
- 198
- Konu Sahibi SevdaLinka
- #3.441
alnıma yazdırcam dövme
konuya direkt karadeniz yazıcam dıyınce ne bılım ben kızım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
alnıma yazdırcam dövme
yok ya ondan değil benım amcamlar da izmirde oturuyor da pek överler kendilerini yani maaşları da tahminim 2bin vardır
yani övülecek ne var ki demek ki ucuz orası
bibi sen ne okumuştun? ataması olan bir şeyse sende girsen aslında :26:
ev seninse 2binliraya rahat geçinilir canım tabi lüks beklememek lazım
okumadım ben canım liseden terkim ondan sonrada hep çalıştım artık çalışmıyorum
konuya direkt karadeniz yazıcam dıyınce ne bılım ben kızım
ev seninse 2binliraya rahat geçinilir canım tabi lüks beklememek lazım
okumadım ben canım liseden terkim ondan sonrada hep çalıştım artık çalışmıyorum
benim için lüks falan farketmez ya huzurum olsun yeter Allahın izniyle hiç büyük yaşamlarda büyük paralarda gözüm olmadı benim
kpssde kuzum nerde yazacam
ben derste çalışmasam kafayı yerim heralde evde boş boş
bende öyleyim canım evde takılıyoruz genelde öyle sürekli gezemiyoruz tabi ama 1,5 2 sene sonra daha rahat olucaz kredi ödüyoruz yoksa bayağı bayağı iyi geciniriz elektrik su çok gelmiyo bize bide 2 kişiyiz mutfak falan çok bişey alınmıyo doğal olarak geçnip gidiyoruz ama huzurlumuyum dersen evet çok huzurluyum
okeyyy behle
e o zaman daha ne valla para falan cok olsa olur olmasa nolur nasıl olsa ölücez ya
okeyyy behle
Türkçe'ye gel
bide çok şükür evdede eksiğimiz yok olan bileziklerii altınları bozdurduk evin eksiklerini falan tamamladık bizim eksiğimiz olduktan sonra napim bileziği oyüzden durumumuz fena değil yani
tabi ki yani zaten bilezik öyle dısarıda takılacak bir ziynet de değil artık bu devirde kolunu kaparlar valla
kendinize harcamadıktan sonra evde niye dursun ki
helede ben ve bilezik ayrı dünyaların insanlarıyız bi piercingim vardı onuda takmıyorum artık özledim aslında
ben de takamam bilezik falan
nişanlı kızlar takıp geziyor burada ama ne bılım tuhaf ya bana göre.
ben bileklik bile zor takarım
ben de takamam bilezik falan
nişanlı kızlar takıp geziyor burada ama ne bılım tuhaf ya bana göre.
ben bileklik bile zor takarım
hoş ince bileklikler var hafif onlar güzel oluyor ama bilezik cıkss köylü işi gibi herkese göstermek için
vuslatın tavuk yemeğini gördünmü o negüzel tabak öyle kıskanıyorum pastasıda pastane pastası gibiydi