• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaldığımız yerden devam :)

yok ya ondan değil benım amcamlar da izmirde oturuyor da pek överler kendilerini yani maaşları da tahminim 2bin vardır
yani övülecek ne var ki demek ki ucuz orası:ssz:

ev seninse 2binliraya rahat geçinilir canım tabi lüks beklememek lazım :27:

bibi sen ne okumuştun? ataması olan bir şeyse sende girsen aslında :26:

okumadım ben canım liseden terkim ondan sonrada hep çalıştım artık çalışmıyorum :27::27:

ev seninse 2binliraya rahat geçinilir canım tabi lüks beklememek lazım :27:

okumadım ben canım liseden terkim ondan sonrada hep çalıştım artık çalışmıyorum :27::27:

benim için lüks falan farketmez ya huzurum olsun yeter Allahın izniyle hiç büyük yaşamlarda büyük paralarda gözüm olmadı benim :6:

benim için lüks falan farketmez ya huzurum olsun yeter Allahın izniyle hiç büyük yaşamlarda büyük paralarda gözüm olmadı benim :6:

bende öyleyim canım evde takılıyoruz genelde öyle sürekli gezemiyoruz tabi ama 1,5 2 sene sonra daha rahat olucaz kredi ödüyoruz yoksa bayağı bayağı iyi geciniriz elektrik su çok gelmiyo bize bide 2 kişiyiz mutfak falan çok bişey alınmıyo doğal olarak geçnip gidiyoruz ama huzurlumuyum dersen evet çok huzurluyum :16:

bende öyleyim canım evde takılıyoruz genelde öyle sürekli gezemiyoruz tabi ama 1,5 2 sene sonra daha rahat olucaz kredi ödüyoruz yoksa bayağı bayağı iyi geciniriz elektrik su çok gelmiyo bize bide 2 kişiyiz mutfak falan çok bişey alınmıyo doğal olarak geçnip gidiyoruz ama huzurlumuyum dersen evet çok huzurluyum :16:

e o zaman daha ne valla para falan cok olsa olur olmasa nolur nasıl olsa ölücez ya:ssz:

badeğğğğ senmi yapıyodun şunu bana bi ışıklandır bi hareket getirsene :27:

$bayan-avatar-renkli-1485.jpg

Son düzenleme:

e o zaman daha ne valla para falan cok olsa olur olmasa nolur nasıl olsa ölücez ya:ssz:

bide çok şükür evdede eksiğimiz yok olan bileziklerii altınları bozdurduk evin eksiklerini falan tamamladık bizim eksiğimiz olduktan sonra napim bileziği :ssz: oyüzden durumumuz fena değil yani :21:

bide çok şükür evdede eksiğimiz yok olan bileziklerii altınları bozdurduk evin eksiklerini falan tamamladık bizim eksiğimiz olduktan sonra napim bileziği :ssz: oyüzden durumumuz fena değil yani :21:

tabi ki yani zaten bilezik öyle dısarıda takılacak bir ziynet de değil artık bu devirde kolunu kaparlar valla:27:
kendinize harcamadıktan sonra evde niye dursun ki:ssz:

tabi ki yani zaten bilezik öyle dısarıda takılacak bir ziynet de değil artık bu devirde kolunu kaparlar valla:27:
kendinize harcamadıktan sonra evde niye dursun ki:ssz:

helede ben ve bilezik ayrı dünyaların insanlarıyız :60: bi piercingim vardı onuda takmıyorum artık :25: özledim aslında :27:

Back