Kaldığımız yerden devam :)

bi kaçgün idare ediceksin canım sonra alıştırıcaksın daha çok küçük bebiş o köpüş bakmak biraz zordur zaten canım :26:

Bundan önce de oldu köpeklerimiz ama bu 150 gr bişey olunca aklım çıkıyo bişey olcak diye sabah olmasını bekliyorum nöbetçi veteriner yokk

Bundan önce de oldu köpeklerimiz ama bu 150 gr bişey olunca aklım çıkıyo bişey olcak diye sabah olmasını bekliyorum nöbetçi veteriner yokk

sütmü verdin canım ondanmı olduki hem bebişlerin bildiğim kadarıyla öyle kuru kakaları olmuyo zaten sulu şeyler yediğinden genede götür sen veterinere ama bişey olmaz korkma al koynikine uyusun hemencecik sabah olur

Uçak yolculuğu yapınca 9 10 saat bide öyle bi hata yaptık maması çok kuru geldi süt içirdik hiçbirşey yemeğince ama çok azıcık vet. konuştum stresten olur dedi ama benim içim içimi yiyo

Uçak yolculuğu yapınca 9 10 saat bide öyle bi hata yaptık maması çok kuru geldi süt içirdik hiçbirşey yemeğince ama çok azıcık vet. konuştum stresten olur dedi ama benim içim içimi yiyo

süt verirsen yarısı su olsun canım direk süt bozuyor yavruları bişey olmaz korkma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…