- 2 Temmuz 2013
- 16.466
- 12.870
- 498
- Konu Sahibi SevdaLinka
- #3.241

ben çıkıyorum kızlar Allah rahatlık versin

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bi kaçgün idare ediceksin canım sonra alıştırıcaksın daha çok küçük bebiş oköpüş bakmak biraz zordur zaten canım :26:
![]()
ben çıkıyorum kızlar Allah rahatlık versin![]()
Bundan önce de oldu köpeklerimiz ama bu 150 gr bişey olunca aklım çıkıyo bişey olcak diye sabah olmasını bekliyorum nöbetçi veteriner yokk![]()
sütmü verdin canım ondanmı olduki hem bebişlerin bildiğim kadarıyla öyle kuru kakaları olmuyo zaten sulu şeyler yediğinden genede götür sen veterinere ama bişey olmaz korkmaal koynikine uyusun hemencecik sabah olur
![]()
Uçak yolculuğu yapınca 9 10 saat bide öyle bi hata yaptık maması çok kuru geldi süt içirdik hiçbirşey yemeğince ama çok azıcık vet. konuştum stresten olur dedi ama benim içim içimi yiyo![]()
süt verirsen yarısı su olsun canım direk süt bozuyor yavrularıbişey olmaz korkma
![]()
Ayy inş bişey yoktur zaten çok azıcıktı neyse hadi iyi geceler sana ben nöbete devam![]()
Canım bebiş nasıl oldu![]()
Canımm hiç birşeyi yokmuş telaş ettik okadar gayet sağlıklı sadece ülke farkı iklim farkı vs. strese girmiş minnakım![]()
Neden kimse gelmez oldu![]()