• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaldığımız yerden devam :)

adamım sti gelmiş:ssz:

mesaj atmıstım yıllar önce :63:

Nabersin yawru :9: gecelerşn adamıyım ben bi kolon rasyonel sayı çözdün geldim :27:

rengom yeni gördüm cevapladım :38:

canlar belli bir neden yok ortada öyle hüzünlendim sadece..:50:

Koyver gitsin badecan.Hayat kafaya takılacak kadar ciddi bir müessese değil :9:

hepinize trip atıcam bende :63: :63: dur bakim becerebiliyomuyum :63: :27:
Beğenmedim başka yap :27:

Nabersin yawru :9: gecelerşn adamıyım ben bi kolon rasyonel sayı çözdün geldim :27:

Koyver gitsin badecan.Hayat kafaya takılacak kadar ciddi bir müessese değil :9:

Beğenmedim başka yap :27:

bugun bi cacık yapmadım ders de calısmadım pişman değilim :ssz:

keşke koyverecek kadar ciddi olmasaydı hayat

ama dediğin doğru, hep koyverenler kazanıyor hayatta :31:

bugun bi cacık yapmadım ders de calısmadım pişman değilim :ssz:

Yağpılabilecek en güzel şeyi yapmışsın aslında.:9: bakma sen benim öyle dediğime 2 de kurstan geldim 3 saat uyudum 2-3 bölüm dizi izledim ondan sonra 40 tane felan soru çözdüm çok matah bi durum değil :27::27:

keşke koyverecek kadar ciddi olmasaydı hayat

ama dediğin doğru, hep koyverenler kazanıyor hayatta :31:

Ölümlü dünya annem ya çık takmayacaksın.
Ha mümkün mü de değil.İnsan başını yastığa koyunca üşüşüyor tüm sıkıntılar başına.Ama yok işte öylede yık böylede yok.Taksan da yok takmasanda.

Yağpılabilecek en güzel şeyi yapmışsın aslında.:9: bakma sen benim öyle dediğime 2 de kurstan geldim 3 saat uyudum 2-3 bölüm dizi izledim ondan sonra 40 tane felan soru çözdüm çok matah bi durum değil :27::27:

Ölümlü dünya annem ya çık takmayacaksın.
Ha mümkün mü de değil.İnsan başını yastığa koyunca üşüşüyor tüm sıkıntılar başına.Ama yok işte öylede yık böylede yok.Taksan da yok takmasanda.

oha len arada 40 soru çözebilmişsin aferin :1::1:

çooook haklısın. üzülsen de yok sevinsen de yok.

ne diyyyceeem size. ben bugün yarimin şansına kazı kazan çektim. alla alla çek çek bitmiyo her seferinde az ama çıkıyo
dur çekiyim dur bida derken sıkıldım bıraktım :27:

Back