• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kalçalardan kilo almak

Hiç bilmiyorum kendi kendine eridii :oops: zaten kendimi bildim bileli zayıftım ilacın yan etkisiyle kilo aldım bırakınca aynı çöplüğüme devam :-)
Ayy ne güzel biz zayıflamak için didiniyoruz daha çocuk yok.bişi yok evleneli 15 kilo aldım :( çok şükür şuan 5 i gitti rmazanda 8-10 kaldı oda gider inşallah :)

Ayy ne güzel biz zayıflamak için didiniyoruz daha çocuk yok.bişi yok evleneli 15 kilo aldım :KK43: çok şükür şuan 5 i gitti rmazanda 8-10 kaldı oda gider inşallah :)
İnşallaah canım ramazanda daha da zayıfladım ben napcam bilmiyorum yaa yetti bu zayıflık aşırısı da hiç iyi bir şey değil

İnşallaah canım ramazanda daha da zayıfladım ben napcam bilmiyorum yaa yetti bu zayıflık aşırısı da hiç iyi bir şey değil
Değil tabi, bide çok zayıflaynca tekrar alması çok zor oluyor. Vitaminlerine baktır, arı sütü polen karışımı al onu ye her sabah aç karnına bir kaşık. Ben öyle kilo almıştm hem faydalıda.

Değil tabi, bide çok zayıflaynca tekrar alması çok zor oluyor. Vitaminlerine baktır, arı sütü polen karışımı al onu ye her sabah aç karnına bir kaşık. Ben öyle kilo almıştm hem faydalıda.
Markası neydi polenin sahtesi çok diye duydum da cesaret edemedim

Back
X