Cidden miMerdiven cik elinde de 9-10 kg bisey olsun
burda ben oglumdan yararlaniyorum
Yapıyordum bi ara biraz faydası olmuştu ama anlamadığım önceden kalçalarımdan kilo alırken şimdi niye alamıyorumm ne değişti bendesquat yapacaksın başka çare yok. popo istiyorsan en güzel yol budur zaten başka bir yol da bilmem
Canım o da bi yere kadar yaa özel günlerde ancapazarda cenifir lopez poposu satılıyor onlardan alıp giy
Bana da oturunca küçülüyo gibi gelir hep sıkışıyo ya. Ay neler düşünüyoruzzzBol bol otur :)) kıpırdama uyuşunca değiştir falan :) oturmak işe yarıyor ama gerçekten :)
Yok canım büyüyo denendi onaylandı :))) sormaa bende eritmeye çalışıyorum yok erimiyo daha çok toplaşıyo daha dikkat çekiyor o yüzden ellemiyorm bendeBana da oturunca küçülüyo gibi gelir hep sıkışıyo ya. Ay neler düşünüyoruzzz
5 kati bi tur in cik ne bicim calisiyo bacaklar kalcalar varya :)) oglum butun spor aletlerine bedel vhallaCidden mi
Ahaha ben de oturayım bari hazır yaz da geldiiYok canım büyüyo denendi onaylandı :))) sormaa bende eritmeye çalışıyorum yok erimiyo daha çok toplaşıyo daha dikkat çekiyor o yüzden ellemiyorm bende
Ahaha ben de deniyimm barii teşekkürler bebiş sağolsuun5 kati bi tur in cik ne bicim calisiyo bacaklar kalcalar varya :)) oglum butun spor aletlerine bedel vhalla
Ayy bende kalçamsan kilo alıyorum ve istemiyorumMerhaba arkadaşlar. 19 yaşımdayım 1.63 civarı boyum ve 49 kiloyum bakınca aşırı bi rakam değil zaten duyanlar da inanmıyor ama çookk zayıf duruyorum. Ergenliğimin ilk yılları sıkıntılı geçmişti antidepresan kullanmıştım o zamanlar çok kilo almıştım aldıklarım hep kalça kısmıma gitmişti. Lisede zayıfladım ama kalçam hala vardı fakat zayıflamaya devam ettikçe kalçam da gitti şimdi kilo almaya çalışıyorum alamıyorum alsam da göbeğime gidiyor direkt. Aldıklarımın kalçaya gitmesi için ne yapmam ne yemem lazım kızlar genetik olmadan yiyerek kalça büyütenler var mıı
Nasıl alıyorsuun genetik miAyy bende kalçamsan kilo alıyorum ve istemiyorum
Aynen maalesefNasıl alıyorsuun genetik mi
Alamıyorum sorun ordaaAynen maalesefbazıları her yerinden alıyor yane güzel orantılı.Ama sen önceden kalçandan alıyordun demi şimdi de alırsın o zaman
Nasıl erittin kız o zaman :)Ahaha ben de oturayım bari hazır yaz da geldiiben de öncedem utanırdım büyüklüğünden canım şimdi küçüklüğünden utanıyorum yaa hiç yok resmen
Yapıyordum bi ara biraz faydası olmuştu ama anlamadığım önceden kalçalarımdan kilo alırken şimdi niye alamıyorumm ne değişti bende
Bende yüzümden kilo almak istiyorumişe yaradıysa devam et insanın yapısı yıllar geçtikçe değişiyor bilemeyiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?