Sivilceli Ciltler kalçalarda sivilcesi olanlar:(

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
N

nunnu

Ziyaretçi
arkadaşlar ya benim sorunum şu kalcalarımla devamlı sivilce çıkıo ve bunu beni çok rahatsız edio. nasıl başa çıkacagımı bilmiorum. görüntü olarak kötü duruo. gectikçen sonnra bile orkızarıklığı uzun süre devam edio. dıceksınız kım görüo die dıesırnaşık şey ama benım için kötü olması yetrlı:çok üzgünüm: ayrıca kötü görüntüyü geçtim çok acıosenağlama bazen üzerine oturamayacağım kadar büyük çıkabilio:çok üzgünüm: bana yardımcı olabilir misiniz bu konuda

güzelim elinden geldiğince nemli tutmamaya ve içinde karışım olarak naylonsu iç çamaşırları giyme.benim cildim çok hassas olduğu için adet döneminde fazla nemden dolayı olur genelde yani altını kuru tut:)

büyük ihtimalle cildinizin kullandığınız deterjana karşı bir alerjisi var. Bebekler için kullanılan toz deterjanlardan kullanın ve makinenizin ek durulama seçeneği varsa yıkama esnasında seçin. Bir değişiklik olmazsa cildiyeciye görünmenizde fayda var. İlerde sivilcelerin izleri kalabilir çünkü.

HIMM bunları dıkkate alacagım tesekkürler. öğrenci evinde kalıorum doal olarak öle çok ii bi makinemız yok Yinede Allah a şükür idare edio. zaten genellikle anneme getiriorum iç çamasırlarımı orda ne kadr yıkarsam içim rahat etmio. dediğinizi yapacagım çok saoluna.s

tatlım bendede vardı bı ara o problem ama gectı şükürr...a.s şimdi banyoya her gırdıgınde kalçana 5 dakika çok bastırmadan kese yapıoyosun bır vucut pelingiyle sonra da cıkınca hemen nemlendırcen ya kalça ıcın ozel kremlerle yada normal nemlendırıcılerle ,ama her banyoya gırdıgınde duzenlı yapıcaksın ok optümmmkaydirigubbakcemile2

canım o problem bendede vardı ama geçtı ben bir muddettet evdeyken çamaşırımın pamuklu olmasına dıkkat ettım ve hava almasına dıkkat ettım ve keseyle peeling yaptım ve benımkı geçtı umarım senınkıde gecer..merak etme canım......

aynı sorun bendede var arkadasımsenağlamaıns bıcare buluruz:teselli:

yumuşatıcılar da cilde zarar verebilir
en son kullanılan ve giysi üzerinde kalan ürün olduğu için iç çamaşırlarda kullanılmamalıymış ben bunu okuduğumdan beri kullanmıyorum

vücut peelingi iyi gelebilir ardından da nemlendirici sürün

bende de sürekli olur her banyodan sonra pudra kullanıyorum çok iyi geliyor ara versem gene başlıyor

ya bende aynı şeyden şikayetçiyim dediklerinizi uygulamaya başlayacam.ya bu pudra bebekler için kullanılanlar dimi.marka öneriyomusun birde.

arkadaşlar mucizemiz PONZA TAŞI:asigim: onu alın ve duşta yavaş yavaş uygulayın ben pürüzlerden şikayetçiydim tüm vücuduma uyguluorm bebek gibi oldu cildim tavsiye ederimkaydirigubbakcemile5

arkadaşlar mucizemiz PONZA TAŞI:asigim: onu alın ve duşta yavaş yavaş uygulayın ben pürüzlerden şikayetçiydim tüm vücuduma uyguluorm bebek gibi oldu cildim tavsiye ederimkaydirigubbakcemile5

peki canım cildin tahriş olmuo mu ponza taşıyla.. ben onu bacagımdakı kıl batıklarını çıkarmak için kullanmıştım ama çok kötü tahriş etmişti

peki canım cildin tahriş olmuo mu ponza taşıyla.. ben onu bacagımdakı kıl batıklarını çıkarmak için kullanmıştım ama çok kötü tahriş etmişti

yoo olmuo sana tahriş olmuş gibi geliodur deriler dökülüo hafif kızarıklık oluo die ama böle olmak zorunda Madonna poposunu zımparalatıomuş yıllar önce gazetede okumuştum e yane o bile bu acıya katlanıosayerimseniben ki benim hafif acıosırnaşık şeyzaten yavaş olucaksın güzelim yavaş yavaş sürüceksin cildineŞeniz

yoo olmuo sana tahriş olmuş gibi geliodur deriler dökülüo hafif kızarıklık oluo die ama böle olmak zorunda Madonna poposunu zımparalatıomuş yıllar önce gazetede okumuştum e yane o bile bu acıya katlanıosayerimseniben ki benim hafif acıosırnaşık şeyzaten yavaş olucaksın güzelim yavaş yavaş sürüceksin cildineŞeniz

hıı tamam anladım çok teşekkür ederimkaydirigubbakcemile2

hıı tamam anladım çok teşekkür ederimkaydirigubbakcemile2

bişi diğil canımcım :teselli: canını fazla yakma, ama o yaramazlardan kurtulmak için de bu acıya katlanman gerekiyor:icecream:

Bende aynı sorundan müzdarip olarak önce yogurtla limon suyunu karıştırıp peeling yaptım ama bu arada ayıptır solemesi arkadaşlar evde olduğum müddetçe iç çamaşırı kullanmadım e napim hava alması gerektiğini düşündüm ki ii etmişim bu peelingden sonra geçmeye başladıkları anda bildiğimiz vazelinle nemlendirdim ve hergece vazelin kullanıyorum yumyumşak geziyorum:KK66:

bncede vazelin ve kese ii gelio bn yaptm şmdi iz ble kalmadı öncedn bras iz vardı gbi

arkadaslar kımsenın bır onerısı yok mu bu konuda?

Kalça bolgesinde gorulen sivilceler, B vitamini , E vitamini ve yag asitlerinin azliginin gostergesidir.

X