A Albeniz34 Yeni Üye Kayıtlı Üye 27 Kasım 2019 2 0 1 32 27 Kasım 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Albeniz34 #1 Kalcamda et benine benzer sivilce gibi şeyler cıktı anlam veremedim acaba neden oldu bi zararı varmıdır et beni gibi duruyo sıkmaya çalıştım kanadı ve kaşıntı yapıyo sinirlerim bozuldu bu durumu yaşayan var mı acaba
Kalcamda et benine benzer sivilce gibi şeyler cıktı anlam veremedim acaba neden oldu bi zararı varmıdır et beni gibi duruyo sıkmaya çalıştım kanadı ve kaşıntı yapıyo sinirlerim bozuldu bu durumu yaşayan var mı acaba
Yabanmersini14 Sarı Çiceaaaghhh 🌻🌻 Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 7 Temmuz 2019 1.332 5.177 108 30 27 Kasım 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Albeniz34 #2 Kıl dönmesi olabilir mi acaba yada tam sivilce oluşmamıştır, aktarlardan karasakız alıp iltihabı söktürebilirsiniz.
Kıl dönmesi olabilir mi acaba yada tam sivilce oluşmamıştır, aktarlardan karasakız alıp iltihabı söktürebilirsiniz.
A Albeniz34 Yeni Üye Kayıtlı Üye 27 Kasım 2019 2 0 1 32 27 Kasım 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Albeniz34 #3 Yabanmersini14 .!.: Kıl dönmesi olabilir mi acaba yada tam sivilce oluşmamıştır, aktarlardan karasakız alıp iltihabı söktürebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Ya çok küçük et beni gibi kil dönmesi değil çözemedim bende çok sinir bozucu ilk defa başıma geldi
Yabanmersini14 .!.: Kıl dönmesi olabilir mi acaba yada tam sivilce oluşmamıştır, aktarlardan karasakız alıp iltihabı söktürebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Ya çok küçük et beni gibi kil dönmesi değil çözemedim bende çok sinir bozucu ilk defa başıma geldi