Kalça eritmeden basen incelmesi mümkün mü ?

malosa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Haziran 2011
774
8
merhaba, belki saçma gelecek ama benim şöyle bir problemim var, 164 boyunda 51 kiloyum gayet normal kilodayım, önden bakılınca hatta biraz ye de kilo al denecek tarzdan bir görüntü var, ama kalçam ve basenlerim baya var, ben kalçamdan memnunum dolgun olması hoşuma gidiyor ama basenler resmen görüntü kirililiği birde yanlara doğru çıkık duruyor, sadece basen eriten bir egzersiz var mı ? kalçam küçülsün istemiyorum, araştırdığım egzersizlerin hepsi hem kalça hem basen çalıştırıyor çünkü:KK47: önerileriniz varsa bekliyorum teşekkürler :KK16:

yemeğin salçalısı kadının kalçalısı :KK70::KK70::KK70:
benimkiler de maşşşşaaaalah :nazar: 96 *97 :KK70: basenlerim olmadan popom süeperdi bakıp bbakıp dururdum basen çıkınca koca popo oldum sanki ... :KK43: sana bi video göndercem, orda bi hareket var
Mari Winsor Pilates Buns & Thigh - Video Dailymotion

15. sn den sonra bacagı böyle açılı kırıp kaldırıo ya, o hareket direkt baseni yakıo süper bence dene :):KK1:

benimkiler de maşşşşaaaalah :nazar: 96 *97 :KK70: basenlerim olmadan popom süeperdi bakıp bbakıp dururdum basen çıkınca koca popo oldum sanki ... :KK43: sana bi video göndercem, orda bi hareket var

15. sn den sonra bacagı böyle açılı kırıp kaldırıo ya, o hareket direkt baseni yakıo süper bence dene :):KK1:

Supersin cnm tam aradigim hareket buydu :KK66:

teşşkürler canım bakıcam şimdi videoya, benim istediğim çok zor bir hareket, illaki kalçayıda yakıyor :S ben çok memnunum bayanlar bile çok beğeniyor kalçarımı o nedenle aynı kalsın istiyorum, benimde eskiden daha güzeldi basen yokken dahada yuvarlak duruyorlardı, ama öylede çok zayıftı kollarım, bacakalrım falan çöp gibiydi ne yapacağımı şaşırdım ya:S kilo verince yüzümde çöküyor epey çirkin oluyorum ,alıncada komple basene gidiyor popoyuda bozuyor , sanırım benim spor salonuna gitmem lazım sadece basen yakacak aletleri falan kullanırsam düzelir sanıyorum ki oda baya zaman alır :KK43: zayıflamak hiç istemiyorum poff:KK47:

hareketler baya iyiymiş canım valla sağol başlıyayım yarından itibaren, :KK16::KK16:

zaten inceyse daha ne incelicek deli :)) benimkiler kalın benimkilerden vereyim az sen mutlu ben mutlu :) incilyacım sen zaten bir anne olarak idolumsun :)) daha neyine pilates dermişim :p saka bi yana spor sart hacılar, devam :) benm de niyetim yaza kadar 96 kalçayı 91-92 lere indirmek inş, aynı sekilde beli de 4 5 cm inceltmek :)bakalım nasip :KK70::KK54:

Hay ağzını öpeyim derler ya şuan öyleyim :KK1: çünkü aynı sorundan muzdaribiz! Ben de kalçam erimeden basenim nası erir derdindeyim! Hayır üst tarafım gayet normal yani altım ince olsa gayet zayıf denilcek bi kız olcam ama kilo verince popomda gidiyor ve artık al ver çatlak falan ne ararsan var. off ya eğer sen bi çözüm bulup sonuç alırsan söz ver buraya yaz nolur!!! :KK16:

zaten inceyse daha ne incelicek deli :)) benimkiler kalın benimkilerden vereyim az sen mutlu ben mutlu :) incilyacım sen zaten bir anne olarak idolumsun :)) daha neyine pilates dermişim :p saka bi yana spor sart hacılar, devam :) benm de niyetim yaza kadar 96 kalçayı 91-92 lere indirmek inş, aynı sekilde beli de 4 5 cm inceltmek :)bakalım nasip :KK70::KK54:

ooo o dediğini ben bir yapabilsem 90 60 90 olcam ama ne bel 60 a iner ne kalça 90 a :KK70: 95 olmuş benimde ölçtüm şimdi , yaza iyi gircem bu sefer en azından basensiz aynen spor şart ama istikrarlı olmakta şart umarım hemen vazgçemem :KK15::KK15:

üzgünüm ama orda buns & thighs yazıyo yani kalça ve basen demek kızlar haberiniz olsun. Tabi arkadaş iyi niyetle koymuş kesinlikle ama haberiniz olsun dedim. Gerçi 15. saniyeden sonrası demiş ama eğer hepsini yapcam diyen varsa kalça da gider söylemedi demeyin. Bir de bu basen hareketleri mutlaka az çok kalçayı da çalıştırıyo ya :KK50: O yüzden çok özel bir hareket bulunması gerek spor eğitmeni gerek bence :KK31:. Soran öğrenen olursa haber versin bana da :KK51:

Canim benim cok saoll :KK66:. Sporla sekile girmicek vucud yok kizlar yeterki istikrarli bi sekilde devam edin,vucudunuz nasil olursa olsun mutlaka fit sekile girecektir sporun amaci bu zaten :KK66: sekle girdikten sonrada birakmak yok ama ,mesela azar azar simdiden baslasiniz zaten bi sure sonra o hareketler cok kolay gelicek size sonrada sayiyi arttirisiniz yaza da biseyiniz kalmaz....

kesinlikle şiddetle katılıyorum güzel bi kalçaya sahip olmak insanı çok çoookk mutlu ediyo.:nazar: :KK24: bende karın sıkılaştırma ve basen eritme istiyorum karnım için üst ve alt karın ayrı ayrı mekik çekiyorum basenleriminde üstleri biraz çıktı sanki (buaralar öyle iştahım açık ki kendimi tanıyamıyorum en son hamileyken böyleydim onun dışında yalnızken yemek bile yemezdim ben şimdi noldu anlamıyorum ağzım hiç boş durmuyo ) hareketlere baktım çok güzeller gerçekten hepsini not aldım yapıcam inş. tuğçecim bende senin gibi popomun gitmesini asla istemiyorum ama basen biraz incelebilir bende teşekkür ederim video için :KK34::KK34:

İç Bacak Egzersizi - YouTube

bu hareket kalçayı eritmez bence hatta basenleri eritirken kalçayı sıkılaştırabilir ben bi kaç kez yaptım. tek sıkıntım bu zaten istikrarlı spor yapmıyorum bi gün iki gün üçüncü gün yok o da bişeye yaramıyo o zaman buarada ben sporla yeni tanışıyorum bu zamana kadar doğum sonralarım da dahil (ilk hamilelik 14 kilo 2.hamilelik 20 kilo almama rağmen) kilo sorunum olmadı ama şimdi biraz sıkılaşmak istiyorum dediğiz gibi tam olarak 90-60-90 bi şekle girmek hedefim yoksa gören iki çocuğum olduğunu duyunca şok oluyo hatta bi estetik dr dan 'aaa senin çocuğun mu var' sözlerini duymak özgüvenin tavan yapmasına sebeb oluyo :KK52::KK52:

Kusursuz Bacak Egzersizi - YouTube

aa bi de bu var bunlar klasik bacak hareketleri biliyorum ama zor hareketli yaparken insan bazen sıkılıyo en azından basit de olsa bunlarda yapılabilir hiç yapmamaktan iyidir :KK37:

Kusursuz Bacak Egzersizi - YouTube

aa bi de bu var bunlar klasik bacak hareketleri biliyorum ama zor hareketli yaparken insan bazen sıkılıyo en azından basit de olsa bunlarda yapılabilir hiç yapmamaktan iyidir :KK37:
teşekkürler canım bunuda indireyim hemen Ç)
İç Bacak Egzersizi - YouTube

bu hareket kalçayı eritmez bence hatta basenleri eritirken kalçayı sıkılaştırabilir ben bi kaç kez yaptım. tek sıkıntım bu zaten istikrarlı spor yapmıyorum bi gün iki gün üçüncü gün yok o da bişeye yaramıyo o zaman buarada ben sporla yeni tanışıyorum bu zamana kadar doğum sonralarım da dahil (ilk hamilelik 14 kilo 2.hamilelik 20 kilo almama rağmen) kilo sorunum olmadı ama şimdi biraz sıkılaşmak istiyorum dediğiz gibi tam olarak 90-60-90 bi şekle girmek hedefim yoksa gören iki çocuğum olduğunu duyunca şok oluyo hatta bi estetik dr dan 'aaa senin çocuğun mu var' sözlerini duymak özgüvenin tavan yapmasına sebeb oluyo :KK52::KK52:
sağol incilyacım valla ben evlensem salarım gider sanırım .) senin tenin esmer gibi yanlış hatırlamıyorsam , beyaz tenliler daha çabuk sarkıyor ve daha kötü bir görüntü oluşuyor dedğin gibi spor şart şu an iyiyim ama ileriyi düşünmek lazım jenifer lee diye bir hatun var 37 yaşında resmen taş ya ben onun yanında daha yaşlı dururum sanırım vücut olarak :) onu gördükten sorna bende başlıyorum dedim zaten :)
Hay ağzını öpeyim derler ya şuan öyleyim :KK1: çünkü aynı sorundan muzdaribiz! Ben de kalçam erimeden basenim nası erir derdindeyim! Hayır üst tarafım gayet normal yani altım ince olsa gayet zayıf denilcek bi kız olcam ama kilo verince popomda gidiyor ve artık al ver çatlak falan ne ararsan var. off ya eğer sen bi çözüm bulup sonuç alırsan söz ver buraya yaz nolur!!! :KK16:

valla erimiyor canım ya sanırım o kaslar birbiri ile bağlantılı, ben küçük popo sevmiyorum bir ara baya basenleri kafaya taktım gittiler ama bu sefer kotların elbiselerin içini dolduramaz oldum popo gitti, kalçam küçülünce psikolojim bozuluyor resmen , ne giysem yakışmıyor gibi geliyor , yuvarlak çıkık ve dik haliyle ne giysem alımlı duruyor ama işte böylede basenler oluyor ne gıcık bir durum yaaa basenden mi vazgeceyim popodan mı bilemedim :KK1:

Tuçecim bende de aynı dert var cnm.Kalçada bulunan 3 ana kas grubuna yönelik hareketler yaparsan kalçan küçülmez aksine dolgunlaşır cnm.Bende kalçamın küçülmesini istemiyorum bunun içinde bol bol squat hareketleri yapıyorum.Tabi squatında çeşitleri var bu şekilde çalışma yaparsan kalçanda küçülmez aksine daha diri olur.Basen içinde bikaç hareket ekle etkili bulduğun hareketlerden.

$squat1.jpg $squat.jpg $squat2.jpg

lioncum senden hiç duymadığım bildiğim spor adları mı desem grupları mı desem onları öğreniyorum sağol valla google yazdım ama tam bilgi alamadım nasıl yapılıyo bu spor kalça eritmeden kalçayı daha diri yapan hareket biraz anlatırmısın ya da linkini atsan??? Allah'a şükür en güzel yerim olarak popomu yaratmış valla ama insan oğlu aç gözlü işte daha da daha da güzel olsun isterim yani fotolarda süper ya aynı kadının eski ve yeni hali dimi onlar inanılır gibi değil gerçekten nasıl o dümdüz popoyu dikmiş öyle :KK53::KK53:

ağırlık (halter) kaldırılmadan bu spor yapılmıyor mu lioncum ?? sen nasıl yapıyosun evde?

valla erimiyor canım ya sanırım o kaslar birbiri ile bağlantılı, ben küçük popo sevmiyorum bir ara baya basenleri kafaya taktım gittiler ama bu sefer kotların elbiselerin içini dolduramaz oldum popo gitti, kalçam küçülünce psikolojim bozuluyor resmen , ne giysem yakışmıyor gibi geliyor , yuvarlak çıkık ve dik haliyle ne giysem alımlı duruyor ama işte böylede basenler oluyor ne gıcık bir durum yaaa basenden mi vazgeceyim popodan mı bilemedim :KK1:[/QUOTE]

vay be ben de tek kendimi bu sorundan muzdarip sanardım :KK1: kelimelerinin herbirine katılıyorum. Zayıfladım birara hatta popon gitmiş noldu dediler oturup ağlicaktım hemen geri aldım kiloyu :KK1: ama o kadar çok alıp veriyorum ki artık bir şekle sokmam gerek yoksa :KK43:
ne demişler Gömleği gösteren ütüdür kadını gösteren g.tüdür :KK52::KK52::KK52:

valla erimiyor canım ya sanırım o kaslar birbiri ile bağlantılı, ben küçük popo sevmiyorum bir ara baya basenleri kafaya taktım gittiler ama bu sefer kotların elbiselerin içini dolduramaz oldum popo gitti, kalçam küçülünce psikolojim bozuluyor resmen , ne giysem yakışmıyor gibi geliyor , yuvarlak çıkık ve dik haliyle ne giysem alımlı duruyor ama işte böylede basenler oluyor ne gıcık bir durum yaaa basenden mi vazgeceyim popodan mı bilemedim :KK1:

vay be ben de tek kendimi bu sorundan muzdarip sanardım :KK1: kelimelerinin herbirine katılıyorum. Zayıfladım birara hatta popon gitmiş noldu dediler oturup ağlicaktım hemen geri aldım kiloyu :KK1: ama o kadar çok alıp veriyorum ki artık bir şekle sokmam gerek yoksa :KK43:
ne demişler Gömleği gösteren ütüdür kadını gösteren g.tüdür :KK52::KK52::KK52:[/QUOTE]

ayy çok yaşa emi bildiğin kahkaha attım görünce o nası birşey ilk defa duyuyorum :KK9: :KK9: :KK9: aynen bendede mroal gidiyor popon küçülmüş denince insan o büyük haline alışınca sornadan kötü geliyor , ya nette falan görüyorum hatunlarda koca popo var ama sıfır basen zaten öylesi zor işte :S ama süper duruyor onların ki, basen olduktan sonra yuvarlakmış dikmiş napalım kotlarla elbiselerle yine iyi ama bikiniyle kötü duruyor mesela yazın cıbıl cıbıl pof

X