Kalça dikleştirmek isteyen hanımlar buyrun

Evet dün videonun kendisinde sorun oldu sanırım çünkü linkte problem yok.
Şuanda video açılıyor..
Daha sonra yine aynı sorun olursa ara ara deneyin,bir süre sonra video kendine geliyor
yerimseniben

Yaaa çok faydalı gözüküor ama şimdi bir de o lastiği almak var ya, don lastiği olurmu ki :roflol:

Bilindik spor markalarının (her ne kadar bana mantıksız gelsede) mağazalarında malesef satılmıyor.
Ayakkabı,dumbell,ağırlık barı,top vb.. satan spor mağazalarında bulabilirsiniz.
yerimseniben

Çok ama çok yararlı konular bunlar canım, harikasın...Umarım burada zayıflamaya yadayağlarından kurtulmaya uğraşan bütün arkadaşlar bunun tek yolunun spor yapmak olduğunu anlarlar...

Çok ama çok yararlı konular bunlar canım, harikasın...Umarım burada zayıflamaya yadayağlarından kurtulmaya uğraşan bütün arkadaşlar bunun tek yolunun spor yapmak olduğunu anlarlar...

Öncelikle teşekkür ederim.
Bende sizin gibi düşünüyorum.
Elimden geldiğince doğru yolun spor olduğunu göstermeye çalışıyorum.
İnşallah tüm hanımlar bunu anlayıp sporu hayatlarına katarlar.
:enbuyukkk:

Bazen günde 20 dakika bile olsa düzenli yapıldığında etkisi tartışılmaz...iyiki zamanında spor yapmışım ki, spor yapma alışkanlığım gelişmiş...Şimdilerde o gün egzersiz yapmasam uykum kaçıyor...fit kalmak gerek...

antrenörcüm sen bu hareketleri başka bi topikte popo büyütmek için varmişsin yanlış bişey olmasın bide ben yapıorumda bilgi verirsen sevinirim

paylaşımın için teşekkürler canım a.s. eklediğin bütün videoları bakıyorum hepside gerçekten çok yararlı ve çok güzel videolar alkisalkisalkis
bakıp geçmiyorum uyguluyorumda aynı zamanda yerimseniben

videolar sende açılıyomu canım bende açılmadı da

yoruldumm artık hareket yapmakdan ya faydasını görmüyorum yaparken vallahi bütün vucudum agrıyo ama gözle görülür bişi yok ortada.pesediyorum hep.derdim kalçalarım bacaklarım.incecik bir belim var ve omuzlarım.cevrem gayet memnun hatta nere gitssem bayanlardan tabi kalçalarıma bir mıncık yiyorum.kapalıda oldugum için rahat giyinemiyorum dikkat çekiyor diye.ANTRENÖR hadi yardımcı ol banahihoyyyt şu kalçayı 95 yapalım:teytey:

ya neden kimse beni takıp yardımcı olmuyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…