• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kalça çıkıklığı yardim

Sefes01

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2020
862
360
53
Kizlar 45 günlük bebegime bugün kalça çıkıklığı var dedi doktorum.. çift bez kullanin dedi. 1 ay sonra tekrar gelin dedi. Var mi bu sekilde olan çift bez kullanip gecen var mi. Yaptığınız önerdiğiniz birseyler var mi

Kizlar 45 günlük bebegime bugün kalça çıkıklığı var dedi doktorum.. çift bez kullanin dedi. 1 ay sonra tekrar gelin dedi. Var mi bu sekilde olan çift bez kullanip gecen var mi. Yaptığınız önerdiğiniz birseyler var mi
Bebek cok kucukken hatali sonuc alinabiliyor hatta cekenin hatasi ile bile yanlis sonuclar alinabiliyor 3 aylikken tekrar cektirin bnce cunku bizim basimiza geldi

Sonuç ne oldu arkadaşım. Bize de düzeldi dediler oturmamıştı 2 ay snra yine çektirdim bu sefer kalça çıkıklığı var dediler 5 aylık

Sonuç ne oldu arkadaşım. Bize de düzeldi dediler oturmamıştı 2 ay snra yine çektirdim bu sefer kalça çıkıklığı var dediler 5 aylık
[/QUOT
2 aylikken sorun yok demislerdi. Birdaha da cektirmedim. Duzeldi deyip neden tekrar böyle sorun olmuş..

Back