aynı durum bizimde başımıza geldi bizde 1 haftalıkken öğrendik s.ocağında topuk kanı alınırken dr kontrol ederken farketti hemen hastaneye götürdük ultrason falan açı farkı vardı çift bez dediler bacakları açık kalacak dediler aylarca ben hep bacaklarını uyurken falan kurbağa gibi koydum bez çift bez kullandım sonra büyük beze geçtim 4 aylıkken röntgen çektirdik dr güzel dedi sorun yok dedi 3 ay sonra...
sen daha korkma canım emekliyor ve adım atıyorsa sorun yok benimde çift bezle düzelmişti ya benim kızımda aynen 9da emeklemeye başladı 13-14 aylık tam yürüyordu biz yinede korkuyorduk senin gibi ya birşey olursa diye sefaköydeki dr çünki yürüse bile ilerde bacakları kireçlenir bir süre sonra yürüyemez demişti anlamadım 1 ay çift bezle hemen nasıl geçti ya okadar büyütülecek birşey yoktu bebeğimde yada gerçekten dualarımızla düzeldi
canım zaten bu açı farkları varya bizimkinin birisinde vardı araştırdık netten 3.ayına kadar falan düzelir diye yazıyordu tip2a mıymış neymiş düzeldi şimdi ama insan işte içini kemiriyor aynen sürekli kontrol altında tutmak lazım, bende çok dualar ettim çok ağladım ama rabbim işte bugüne çok şükür opuyorumnanaktan
ama ultrason raporlarında yazıyor açıların kaç olduğu ve netten araştırınca hangi açı farkıında ne yapılır biz eşimle öyle bir tablo bulmuştuk netten ama sonra sildik heralde kızımız düzelince, netten araştırın derim çünkü dr yeterli açıklamayı yapmıyor biz kendimiz öğrendik tip2a nın zamanla düzelebileceğini ama dr bize söylemedi sadece 2bez işte şuzaman geri gel sizlerde bakın dereceler tip kaç yani ?