- Konu Sahibi cottonheart
-
çektir canım benim en büyük avantajım 1 aylıkken çekilmiş olmasaydı ultrasonun zaten röntgen gibi zararıda yok ben gerçi 2 aylıkken farkettim dr yüzünden ama o tanıdığım 5 aylıkken farketmiş ve çok geç kalmış
Canım iki aylıkken nasıl farkettin belirtileri nedir. bacaklarını yanyana koyunca bogumları eşit ise sorun yok yazıyordu bir yerde. sende bu şekilde mi farkettin . bilgi verirsen sevinirim. Geçmiş olsun bebeğinle bir ömür boyu mutluluklar dilerim.
geçmiş olsun cnm sana normal dien sonrada aa evt 1 cm kısa dien hastane hangisi çok merak ettim
aynı durum bizimde başımıza geldi bizde 1 haftalıkken öğrendik s.ocağında topuk kanı alınırken dr kontrol ederken farketti hemen hastaneye götürdük ultrason falan açı farkı vardı çift bez dediler bacakları açık kalacak dediler aylarca ben hep bacaklarını uyurken falan kurbağa gibi koydum bez çift bez kullandım sonra büyük beze geçtim 4 aylıkken röntgen çektirdik dr güzel dedi sorun yok dedi 3 ay sonra...
sen daha korkma canım emekliyor ve adım atıyorsa sorun yok benimde çift bezle düzelmişti ya benim kızımda aynen 9da emeklemeye başladı 13-14 aylık tam yürüyordu biz yinede korkuyorduk senin gibi ya birşey olursa diye sefaköydeki dr çünki yürüse bile ilerde bacakları kireçlenir bir süre sonra yürüyemez demişti anlamadım 1 ay çift bezle hemen nasıl geçti ya okadar büyütülecek birşey yoktu bebeğimde yada gerçekten dualarımızla düzeldi
bizimde ilk ay belli oldu hafif bir sorun var çift bez takın bidaki ay yine röntgen çekelimdediler ikici ay yine çıkınca dr ortpediye yönlendirdi.yine çift bez önerdi dr.bidahaki ay baktılar bir gelişme yok frejka yastığı takın dedi. ben çok üzüldüm.başka 3 dr daha gitttim.birifrejka dedi, biri birşey yok 6. ayda yine gelin kont edelim dedi ,biri pavlik bandajı dedi,biride şuanki doktorumuz bana göre çift beze bile gerek yok ama yinede çift bez bağlayın bezin arasına havlu koyun bacakları iyice ayrılsın 6. ayda yine gelin dedi.1.5 ay sonra gidicem.pavlik bandajınıda aldım ama kullanamadık işkence gibiydi allahım korusun meleklerimizi inş bizimki böyle hallolur.ama bir tanıdığın bebeğinde kalça çıkığı vardı bizim doktora gidiyorlardı zaten bizede onlar önerdi.ilk aydan 7 8 aylık olana kadar çift bez arasına havlu taktılar ve çocuk iyileşti şuan hiç bir sorunu yok.çok korkuyorum bebeklerimiz hiç hasta olmsın onlara gelen bize gelsin kıyamam ben onlarasenağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?