Selam arkadaşım ben geçen kış çok ünlü bir merkezde sadece lazer epilasyon yapılıyor.Koltuk altı , bıyık ve genital bölge için epilasyona gittim.Bıyık ve koltuk altından çok memnun kaldım hiç problem yaşamadım.Ama gel gör ki genital bölge için ilk seansta biraz acısada epilasyonumu yaptırdım.Sonrasında kızarıklık oluştu ,kaşınma biraz geçti.Poponun arasını da yapıyorlar . Epey azaldılar ki benim baya yoğun ve kalın kıllarım vardı :) .
2 ay sonra 2.seansa gittim , gitmez olaydım.Yaptırdım ama bu sefer çok acıdı , emla krem de sürmemiştim. (Emla krem: Lokal olarak bölgeyi uyuşturuyor,işe yarıyor)
Seanstan bi kaç gün sonra popomun arası çoğunlukla ve popadan ön tarafa vagina yönüne doğru yanlarda kocaman kocaman sayısını anlatamam içleri sarı iltihaplı ,sivilceden de büyük şeyler çıktı hemen merkezi aradım , bi iki krem ismi verdiler.Baktım geçmiyor dayanılmaz bir şey yürüyemiyorum falan .Merkezin cildiye doktoru varmış,gittim gösterdim adam gözlerine inanamadı gerçekten dediğiniz kadar varmış dedi.İki tane kortizonlu merhem ve ağızdan bi tbl ilaç verdi.Allahtan çabuk toparladım.4-5 günü buldu yine . Doktora sordum neden olmuştur diye ? Acaba dedim mikrop mu kaptım. Doktor kendi merkezine laf söyletip evet mikrop kapmışsınız dermi hiç. Bazı ciltler kıl kökü iltihapı gibi yan etkiler gösterebilirmiş . Bi de regl döneminiz yakınsa bi kaç gün varsa regl olmaya , bünyeniz bu tür reaksiyonlar gösterebilirmiş gibi bir açıklama yaptı . Valla ben böyle kötü bi deneyim yaşadıktan sonra tövbe ettim .Genitala gitmeyi.Artık ağda yaptırıyorum.Ama haklarını yiyemem iki seans gitmeme rağmen gerçekten gözle görülür bi fark olduğu kesin diyebilirim .En so olarak şunu demek isterim ben bu yan etkileri yaşamış olabilirim aynı durum sizlerin başına gelecek diye bir kaide yok .Ama 2 kere düşünün derim.Gittiğiniz yer ne kadar modern ve profesyonelde olsa başınıza gelmeyecek demek değildir. Saygılarımla:çok üzgünüm: