Yani bende hic olmamisti kalca agrisi ama.kisiye gore de deisebilio. Adet gecikmesi oldu mu?Herkese merhaba,
yaklaşık 4 ay önce 4 haftalık bir düşük yaptım, ve ovulasyonu takip eden bir kaç gün sonradan itibaren kalçamda ve kasıklarımda ağrı oluşmuştu. Sonra da kimyasal düşük oldu.
bu ay yeniden çocuk denemesi yapıyoruz, yine ovulasyonu bir iki gün geçe kalça ağrısı başladı, kasık ağrısı şu anda yok. ama açıkçası telaş ettim, kimyasal düşük olabilir mi yine? hamile miyim onu bile bilmiyorum da, zaten çok erken, ancak düşük olmasından korkuyorum
Yani bende hic olmamisti kalca agrisi ama.kisiye gore de deisebilio. Adet gecikmesi oldu mu?
Yok daha hamilem kalcak olsan bile o bile belli olmaz yerlesme sureci min 10 gun. Sen icini ferah tut kotuyu dusunme lutfen iyiyi getir aklina umarim en kisa zamanda saglikli bi gebelik yasarsin ama stresi ve kotu dusunceleri uzaklastir kendinden olur muyok, daha ovulasyon tarihini geçeli 2-3 gün olmuştur tahminen.
ben de çok takip etmezdim ama düşükte çok ağrım olduğu için herhalde şimdiden telaş yapıyorum.
adet tarihime daha 2 hafta var :)
canım benim de kalça ağrım çok olmuştu ama adet tarihimde tabii kramp girmişti hatta inşallah tutar bebişinyok, daha ovulasyon tarihini geçeli 2-3 gün olmuştur tahminen.
ben de çok takip etmezdim ama düşükte çok ağrım olduğu için herhalde şimdiden telaş yapıyorum.
adet tarihime daha 2 hafta var :)
senı en kısa zamanda hamıle gormek ıstıyorum tatlımbu arada konuyu aydınlatayım.
adet oldum o ay, hiç de öyle bir şey yokmuş, kafamda kurmuşum
senı en kısa zamanda hamıle gormek ıstıyorum tatlım
ha ha,
cute bir mesajında yazmıştın hatırlıyorum,
her korunmadığımda hamile kalıyorum, kendime güvenim tam gibisinden.
ben de öyleydim ama son 3 aydır korunmuyoruz ve bu ay da ışık yok gibi.
önümüzdeki aydan da ben emin değilim korunsam mı... (olursa çocuk akrep burcu olacak, aboooo)
evet onu dedim ve sonrakı ay hamıle kalamadım.
test yaptım ısıga tuttum fener tututm testı atamadım yok ayol kesın bı cızgı olmalı bunda dıye kafayı yıyecektım ki adet oldum.
Sonrakı ay erkenden test yaptım yıne cıkmadı ay dedım olmaz yıne ısık tuttum bılmem ne yaptım yok. Meger hamıleymısımde haberım yokmus. sonradan ogrendım tabı. ama dedım eyvah gene olmadı yumurtalar tembellesmıs fılan :)
Ne zaman korunmayı bıraktınız bız sanıyorum aralıkta bıraktık adetten hemen sonra ,
Buarada ben akrep burcuyum delırme ne kadar var regl'ye?
Eger olursa benımle aynı anne grubundansın heeeregle 6 gün var.
aralıkta bıraktık işte, ama benim döngü kısa olunca 3. döngüm bitiyor bu ay.
sen akrep misin? ya benim kardeş akrep, çok çektirdi aileye :))) ha ha biz ablamla kardeşimin kocasına acıyoruz şu anda. sen de öyle misin yoksa, plancı! Ben de plancı bir insanım ama kardeşim abartıyor, planlarında ufacık bir aksaklık olsun ağlıyor, o derece. akreplerden nefret ettirdi.
bak benim oğluşum başak, düzenli titiz tertipli :) ha ha burçlara inanmazdım da, anası dağınık babası dağınık bir çocuk başka neden düzenli olsun ki, dimi :)
Eger olursa benımle aynı anne grubundansın heee
ay cok guzel 16 subatta bellı olacak demek cok sabırsızca , belırtıye gelınce hıc arama bende hıc yoktu ılıskıye gelınce o kadar azdıkı soylemıyım gulmesınler bana :) kocam sureklı uzun vadelı goreve gıttık fılan aha dedım bebek yapacaz adam yok .
bende 26 gunde bır oluyorum aralık 10da adet olup korunmayı bırakmıstım 5 ocakta adet olmustum .
Ben akrebım hayatta a b c gıbı planlarım mutlaka var :) 10 kere dusunur oyle hareket ederım karsıma ne cıkacak bılmek ısterım hayatımda grıye yer yok ya sıyah ya beyaz bılmelıyım :)
Ama benımkı akrep olamaz sanırım ben eylulde cıkarırım bebeyı oldugu yerden bence
sende oyleyse terazı yaparsın cocugu :)
kimyasal gecırmıssın sen bende oyle oldugumdan cok korktumha ha tohumları gönderdik, artık işimiz Allaha kaldı.
Ama bu hafta taşınma işleriyle uğraşıyorum, maalesef biraz yorucu oluyor. Sakıncalı hareketleri yapmamaya çalışıyorum ama her an da dikkatli olamıyor insan.
Bekliyoruz işte.
Bu sefer erken test yapmayacağım, tam gününü bekleyeceğim.
Bir de bizim adet döngüleri kısa olduğu içindir belki, adet günündeki testte bile çok silik oluyor. İlkinde öyleydi yani :)
kimyasal gecırmıssın sen bende oyle oldugumdan cok korktum
erken test mı yapmıstın onda nasıldı? Benımde ıdrar testlerımın hepsı sılık cıkıyordu hatta daha 2 gun oncesıne kadar
buarada nereye tasınıyorsun sonunda karar verdin sanırm
Kendi evinizi kiraya verdiniz öylemi?evet aynen öyleydi.
ama ilk çocukta da silikti adet günü.
ben de adet döngüsünün kısalığına bağlamıştım.
sorma taşınma işini, karar verdik taşınmaya, hop tam istediğimiz gibi bir ev bulduk.
aslında nisan ayını beklemek istiyordum, havalar güzelleşsin diye, hem de yavaş yavaş toparlanırım diye.
ama içime sinen bir ev olunca da riske atmak istemedim.
Gebzeye taşınıyorum, pek güvenli bir yer değil.
Bulduğum ev sitede güvenlikli falan olunca hemen karar verdik biz de.
Kendi evinizi kiraya verdiniz öylemi?
peki ya cocuktan sonra calısacak mısın?
Bende karısık durumdayım. Bıze bır kac mıras dustu ancak esım hakkını alacakmı almayacakmı bılmıyorum eyvallah etmeyıp almazsak calısırım sanırım cocuklarımın standardını dusurmek ıstemıyorum ama gonlum calısmak ıstemıyor :)CuteMom sen çalışacak mısın?
İzin alamam yazmıştın.
Bir de Egenin ilk yılında okulda da çok zorlanıyorsunuz.
O yüzden ev hanımı olabilirim yazmıştın sanki.
Aslında şöyle yarım gün ya da 3de-4de çıkılan işlerden birini yapıyor olsaydık, hiç böyle düşünmezdik.
Bende karısık durumdayım. Bıze bır kac mıras dustu ancak esım hakkını alacakmı almayacakmı bılmıyorum eyvallah etmeyıp almazsak calısırım sanırım cocuklarımın standardını dusurmek ıstemıyorum ama gonlum calısmak ıstemıyor :)
Buarada sen ozeldemıydın
sımdı ıse gıdısın dahamı kolay olacak daha dogrusu ne kadar yakına gıttın keske dıyorum evımın sokagında bı dukkanda calıssaydım kı meslegım var sırf evde sabahtan 2 saat daha fazla aksamda 2 saat erken varabılmek ıcın .yok devlet ama memur değilim, işçiyim.
avantajı yok bir yandan devlet olduğu için.
ama bir yandan da memurlar gibi iş güvencemiz yok.
ben çalışmayı seviyorum ama uzun saatler evden uzak olunca sıkıntı oluyor.
bakalım yakına taşınınca fikirlerim değişecek mi, ya da çocuklar büyüdükçe de değişebilir.