Dudak Makyajı Kalc ruj iin yardm

Dudak Bakımı (rujlar, kalemler)

cesurkiz39

Nirvana
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2007
5.419
1.588
39
arkadaşlar makyajda yapabildiğim sadece ruj sürme bedensel engeliym misafir geldiğinde yada dışarı çıktıımda makyyaj tazelemek için lavaboya gitmem zor oluyor oratamda makyaj tzeleme hoşuma gitmiyo bir kaç saat kalıcı ruju nasıl sağlarırm

dudağına öncee pudra sür, daha sonra rujunu sür rujun üzerine aynı tonda dudak kalemini komple dudağına gezdir ve üzerine yine hafif pudra sürersen bu seni birkaç saat çok rahat idare eder...

canım markalı ürünlerin var ama biraz pahalı 30 lira falan ama avonunkini kullanıyorum ben 1 seneye yakın ne bitti nede bozuldu tavsiye ederim kalıcı makyaj ürünleri perfect wear diye geçiyo avonda

ben fondaten sürüyorum dudaklarıma hafifçe. sonra üzerine rujumu sürüyorum. pudrayı denemedim. ama her türlü pudra olur. ayrıca markalı ürünler bile çıkıyor 1 saat içinde. kalıcı olması için dudak renginde kalem al. onu sür. hem daha doğal oluyor. ayrıca rujdan bin kat iyidir. ben öyle yapıyorum genellikledelikafadulden:))

ben fondaten sürüyorum dudaklarıma hafifçe. sonra üzerine rujumu sürüyorum. pudrayı denemedim. ama her türlü pudra olur. ayrıca markalı ürünler bile çıkıyor 1 saat içinde. kalıcı olması için dudak renginde kalem al. onu sür. hem daha doğal oluyor. ayrıca rujdan bin kat iyidir. ben öyle yapıyorum genellikledelikafadulden:))

tşk deniycem

X