Yöresel Tarif Kalbinizi Çalacak İftar,Borcamda Kebap ve Türkmen Dolması,sponsor:Et Evi (kasabımız)

Yöresel Yemekler
Nasıl oy kullacam bilmiyorum ama size 100 puann hersey bi harika :)))

Oy kulanmış kadar oldunuz :))) 11 ağustosta oylama başlayacak inşallah katılım olursa.

Gercekten cok guzel gorunuyor ellerine emegine saglik pembis :KK66:)

Sağol canımcım :)

:KK56::KK56: nefis görünüyolar ellerinize sağlıkkk :KK16: ki çokda basite benzettim de denicem inşallah soğanlı olanı yapmam sadece :KK14:

Patlıcanlı olan hem lezzetli hem diğer patlıcan yemeklerine öre daha az oyalayıcı. Dolmayı niye denemiyorsunuz?? Soğan kokusu hiç yok ve pişmiş soğanın tadı bal gibi oluyor :)

Elinize sağlık... Tarifleri kopyalıyorum ilk fırsatta deneyeceğim...

Afiyet olsun şimdiden :)

Ellerinize sağlık , başarılar dilerim ...

Sofranız her daim bereketli olsun .

Imm enfes gorunuyor helede cocukla bunlari yapabilmek tam bir meziyet benim puanlarimda size yarisma olursa ama hatirlatin unutmayalim 2012 agustos annelerine:KK34:

Süper anlatım canım, fotolar da gayet açıklayıcı :KK56:
Keşke her davetinde böyle adım adım anlatsan :)) o zaman misafir ağırlamam çok kolay olurdu:KK16:

ellerine sağlık canım, bol şans, gerçekten çok güzel bir sofra olmuş. soğanlar da çok dikkat çekici :KK34:

Beğenmenize sevindim :) teşekkür ederim :)

Yemek yapmak değil de adım adım fotoğraflamak daha yorucu :) artık bu şekilde çalışan yemek sitelerine müthiş saygım var ;D

Ellerinize sağlık özellikle soğan dolması ilgimi çekti eminim çok lezizdir...
Ankara için iftar vaktine yarım saat varken tarifi görmem hiç iyi olmadı :KK53::KK53::KK9:
Yarışmada başarılar diliyorum:KK16:

Ellerinize sağlık her ikisi de çok güzel gözüküyorlar. Masanız da çok güzel. Yarışmada başarılar dilerim :KK34:

ben bu masayı iki günde ancak hazırlarım galiba :KK60:
ellerinize zevkinize sağlık, enfes bir sofra olmuş :KK16:
ben bu sofraya oturduğumda doyardım herhalde :KK1:

X