Kalbini çok kirdim nasıl gönlünü alırım

Sevgilimin kalbini çok kirdim ne yapıp gönlünü alabilirim yardım edermisiniz
kullandığınız fotonun belki sizinle ilgisi yoktur ama duşun altındaki kedinin hali yüreğimi dağladı. kedileri yıkamayı düşünenler lütfen kedileri yıkamayın. veterinerde, orda burda kedi temizliği için solusyon, sprey, mendil satılıyor. onları kullanın. onlar yoksa ılık havluyla silin.
size önerim sevgiliniz kırıldıysa, küstüyse onunla barışmak için önce onu anlamaya çalışın. benim yaptığımda, söylediğimde ne var? çok önemsiz şeyler, ben olsam alınmam. hislerin abartılı vs diyerek olanları telafi edemezsiniz. eğer gerçekten anlıyorsanız eyleminizin sonucunu ve pişman olduysanız bunu göstermeniz gerekiyor. oldu bittiyle, kurabiye mısırla, hediyeyle çözülmez sorun.

Bu sebepten 7 gündür süründürüyorsa ne yapsan haketmez zamana bırak boşver.

Kimsenin saçma tribi için kilimi kıpırdatmam. Ama bir kere gerçek anlamda bir ayılık yapmıştım , özür için baş harfleri ben eşeğim olan bir siir yazdım, ressam arkadaşıma eşek cizdirdim, bir paket sigara, bir şarap , çiçek aldım ve "bir hatasını affetme hakkı" verdim (yılbasi için aldığım özel dizayn hediyesini de erken verdim). Anında baristigi gibi neredeyse şükür edecekti yaptığım ayiliga (affetmesine sevinmiştim ama içten içe gözümden de düşmüştü. İnsan biraz kendine değer vermeli bence. O yüzden yapılan büyük hataların ozurle,jestle,pişmanlıkla affedilmesini doğru bulmam. Sonra karşı taraf 'bu daha kendine değer vermiyor ki ben ona değer vereyim' moduna girer)

Yok be uzatmamis iste, bas harfleri ben esegim diye bana şiir yazsalar ben de affederim

Buna mı kalbi kırıldı bu kadar?
Ne çıt kırıldım bir şeymiş o öyle.

Ayy erkeğin küseni de hiç çekilmez.
Arkanı döndün diye küsecek he? Vay anam vay...
İlişkilerimde katil robotlara dönüşebilen ben, küsen bir erkekle hiç yapamam. Ayın 25 gününü küs geçirirdik herhalde.
Kısacası salın gitsin, ömrünüzü kısaltır, erken yaşlanırsınız, kırışırsınız ayol.

Anlattığınız gibi ise sizin işiniz zor.Böyle adam çekilmez .Ortada günlerce küsecek sevdiğini üzmeye değecek birşey yok.Cok seviyorum küsme huyu bile kabulum derseniz özür dileyin, çiçek yaptırıp evine yollayın.Kendinizi daha çok seviyorsanız biraz uzaklaşın ilgi alanınızı değiştirin , arayıp sormayın. Adamın arşa değen totosu yere iner aklı başına gelir belki.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…