- 29 Eylül 2021
- 129
- 132
- 18
- Konu Sahibi Zombibaykus11
-
Ne yaptınız da kırıldı, ona göre tavsiye verelim
Ben en sevdiği kurabiyeden yapıyorum kesin cözum
ben genelde boyle durumlarda once ozur diliyorum, biraz da kendimi ifade ederken istemsizce agliyorum.
akabinde sevdigi bir yemek, bir organizasyon yapip gonlunu aliyorum.
tabii bu bahsettigim “kirginlik” icin gecerli. kirilmanin da dereceleri var. sizin ki nasil bir kirginlik bilemiyorum. basit birseyse zaten iki sirnasma, cilvelenmeyle cozulebiliyor.
Konu neydi?
Çok genel bi soru bu nasıl cevaplayalım
Sevdiği yemeklerden oluşan güzel bir sofra, sonra baş başa izlenecek güzel bir film, sevişme ve kapanışla.
Önemsiz bişey gerçekten ama ikna edemiyorum çok mutsuzum sebebte bana bir kaç kelime dedi şakayla karışık alındım küstüm gittim bana arkanı döndün gittin diye inanılmaz bir şekilde 7 gündür beni süründürdu resmenBu yaptiginiza göre degisir. Ama samimi bir sekilde özür dileyip, ayni hatayi tekrar yapmamak en iyisi
Önemsiz bişey gerçekten ama ikna edemiyorum çok mutsuzum sebebte bana bir kaç kelime dedi şakayla karışık alındım küstüm gittim bana arkanı döndün gittin diye inanılmaz bir şekilde 7 gündür beni süründürdu resmen
ayy bazi erkekler boyle.Önemsiz bişey gerçekten ama ikna edemiyorum çok mutsuzum sebebte bana bir kaç kelime dedi şakayla karışık alındım küstüm gittim bana arkanı döndün gittin diye inanılmaz bir şekilde 7 gündür beni süründürdu resmen
Önemsiz bişey gerçekten ama ikna edemiyorum çok mutsuzum sebebte bana bir kaç kelime dedi şakayla karışık alındım küstüm gittim bana arkanı döndün gittin diye inanılmaz bir şekilde 7 gündür beni süründürdu resmen
Senin sevgilin, bizim değil. Ne bilelim gönlü nasıl alınır? Her insan farklıdır.Sevgilimin kalbini çok kirdim ne yapıp gönlünü alabilirim yardım edermisiniz
Parka götür salıncakta sallaÖnemsiz bişey gerçekten ama ikna edemiyorum çok mutsuzum sebebte bana bir kaç kelime dedi şakayla karışık alındım küstüm gittim bana arkanı döndün gittin diye inanılmaz bir şekilde 7 gündür beni süründürdu resmen
şımarıkmış sallama yaÖnemsiz bişey gerçekten ama ikna edemiyorum çok mutsuzum sebebte bana bir kaç kelime dedi şakayla karışık alındım küstüm gittim bana arkanı döndün gittin diye inanılmaz bir şekilde 7 gündür beni süründürdu resmen
Bence gönlünü alma. Yoksa bu adam seni çok süründürür. Birde aldatiliyor olabilirsin. Çünkü erkekler aldatinca yanındaki kadına bezdirme operasyonu yapıp kurtulmaya çalışıyor.Önemsiz bişey gerçekten ama ikna edemiyorum çok mutsuzum sebebte bana bir kaç kelime dedi şakayla karışık alındım küstüm gittim bana arkanı döndün gittin diye inanılmaz bir şekilde 7 gündür beni süründürdu resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?