kalbindeki ayna...

DearesT

Yalan...yalann...
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2007
3.947
9
az önce arkadaşıma bir mail geldi...çok hoşuma gitti...
kalbinizde bir ayna taşıyor musunuz diyor...
nasıl bir ayna var kalbinizde...dev aynası mı...
yoksa sizi cüce mi gösteriyor...
çukur ya da tümsek mi...
ne kadar gerçekten görüyorsunuz kendinizi...
sizin kalbinizde bir ayna var mı...
ne kadar sıklıkla bakarsınız o aynaya...?

Aynama bakarım ben Betiş..
Bazen bir bakıyorum,vayyy diyorum boyum ne uzun,saçlarım ne kadar güzel...Gözlerim kamaşıyor kendi güzelliğimden..hihoyyyt
Bazense gözlerimin altı mor mor halkalar bağımlılar gibi..:nazar:
Kimi geceler ise aynanın önünden geçerken kendimle yüzleşmeye korkarım,başımı kaldırıp aynaya bakmam bile.. Hesaptan kaçarım,korkarım..:1closedeyes:

benim kalbimdeki ayna ruhdurumumla ilgili mutluysam ve huzurluysam aynamda devleşirim eğer mutsuz ve endişeliysem tam bir cüce olurum aynada benim için fiziksel güzellikten ziyade gözlerimin içindeki bakış önemlidir hüzünlümü ışıl ışılmı hüzünlü bakışlarım olduğu günler aynalardan kaçarım

canım isterse bakarım o aynaya ben betişim..
ama sadece benim canım isticek..
cüce görmem kendimi..şükürler olsun:Saruboceq:
dev gördüğüm zamanlarda yok değil hani..:nazar:

Gözler kalbin aynasıdır.( nokta )
Başka aynalara gerek yok

ben tersim demekki...
asıl hüzünlü olduğumda bakarım ben...
hoşuma gider canımı gerçekten neyin acıttığını bilmek...
çok mazo gördüm kendimi yaaa...
bir de eğer bişeyde yanlış anlaşıldığıma inanıyorsam bakarım...
gerçekten yanlış mıyım yoksa kendimi mi kandırıyorum diye...

Gözler kalbin aynasıdır.( nokta )
Başka aynalara gerek yok

göz doktoruna gittiğimde bir lens reklamı vardı...
aynen şu yazıyordu...
gözler yalan söylemez ama aldatabilir...
ilginç gelmiş bana...
zaten insanın bakışını sorgulaması da o aynaya bakmak değil mi...

ben tersim demekki...

Peki o zaman daha çok yüreğin yanmaz mı?
Canım acırken kendimi görmek beni daha çok üzer gibi geldi..:nazar:

Peki o zaman daha çok yüreğin yanmaz mı?
Canım acırken kendimi görmek beni daha çok üzer gibi geldi..:nazar:

yansın...
yansın ki bir daha izin vermeyeyim ne kendime ne de başkasına canımı acıtması için...
yansın ki azıcık da olsa akıllanayım...
yansın yansın...

yansın...
yansın ki bir daha izin vermeyeyim ne kendime ne de başkasına canımı acıtması için...
yansın yansın...

Aslında kabahatli sen olmadığın halde yanlış sonuçlanan bir iş olunca kendini cezalandırıyorsun gibi geldi bana..:nazar:
İşin sonunda zafere ulaşıyorsan ne mutlu sana..:lepi::1hug:

ben tersim demekki...
aynalarla çok barışığımdır..yansıyanı sever,begenir ,hatta bazen ayrıntıları incelerim...bazen de kusur ararım aynada ki bende..mutluysam; bakarken,mutluğumu tebessümlerimi paylaşırım,göz kırparım yaşananlara inat...hüzünlüysem,bir dudak büküp kendimi sorgulamaya başlar,ve sonrasında kaşımı yukarı kaldırıp,sorular sorarım kendime ''nerde hata yaptın'' diyip,acımasız yüzümü de yaşarım yansıyan da...sositososito

eger ben kendıme kalbımdekı aynayı çıkarıp not verceksem bunu bır yaptıysam 2.sıde durust olmamamdan korkarım..belkı bencılce davranırım ukalaca davranıım..çünkü sonuçta duyguların yansımasını gösterır aynalar.. ve ben neyı ıstıyorsam onu gösterır..
yalnız en ıyısı karşındaki kişiyi ve olayları ayna olarak görmek..
vicdanını sesini dinlemek..

yansın...
yansın yansın...

sadistmisin sen kızım zaten benim gözlerim mavi hüzünlüyken birde buğulanıyor
kalbim dayanmıyor buna ilk eşimle eviyken aynaya bakınca muhteşem bir güzellik ama içi hiç gülmeyen hüzünlü gözler görürdüm şimdi çok şükür gözlerim çok nadir hüzünlü tabiki eskisi gibi bir güzellik yok ama hiçdeğilse gözlerimin içi gülüyor tabiki 2 gündür olduğu gibi hastaysam bu mümkün değil bu arada yanlış anlaşıldıysam asla gidipte aynaya bakmam kendimden eminimdir olayın üstüne gitmiyorsam beni yanlış anlayan kişi baksın aynaya o kendini sorgulasın

aynalarla çok barışığımdır..yansıyanı sever,begenir ,hatta bazen ayrıntıları incelerim...bazen de kusur ararım aynada ki bende..mutluysam; bakarken,mutluğumu tebessümlerimi paylaşırım,göz kırparım yaşananlara inat...hüzünlüysem,bir dudak büküp kendimi sorgulamaya başlar,ve sonrasında kaşımı yukarı kaldırıp,sorular sorarım kendime ''nerde hata yaptın'' diyip,acımasız yüzümü de yaşarım yansıyan da...sositososito

şu kaş kaldırma mevzusu canım kocemin en sevdiği yönüm...
bir gün yapıştıracakmış sağ kaşımı göz kapağıma...
öyle diir...

Bende ruh halime göre bakarım.
İçim acıyorsa o aynaya göz ucuyla bile bakmaya korkarım, çünkü o bitik ve çaresiz halimi görmek beni daha fazla yaralayacak diye.
Baktığım zamanlarda zaten bedenen ve ruhen iyiyimdir ki, o zamanda dev aynası olur benim için. Kendimi daha güçlü hissederim.

Ben aynaya bakmaktan cok sükür Allahima hic korkmamisimdir.

Hatta bettynin dedigi gibi, kötü günlerimde bile bakar ve düsünürüm ben nerde yanlis yaptim acaba diye? ...CADIARZU

O aynayi dengelemek icin daima bakmak cok önemli bence, yani bir terazi gibi kullanmak daha mantikli geldi bana.

Yani eger deve gibi hissedersen kendini, o zaman biraz inmenin zamani gelmis...

Veya eger bir cüce gibi hissedersen kendini, o zaman biraz yükselmenin zamani gelmis demektir ...

diye düsünüyorum ...

sadistmisin sen kızım zaten benim gözlerim mavi hüzünlüyken birde buğulanıyor
kalbim dayanmıyor buna ilk eşimle eviyken aynaya bakınca muhteşem bir güzellik ama içi hiç gülmeyen hüzünlü gözler görürdüm şimdi çok şükür gözlerim çok nadir hüzünlü tabiki eskisi gibi bir güzellik yok ama hiçdeğilse gözlerimin içi gülüyor tabiki 2 gündür olduğu gibi hastaysam bu mümkün değil bu arada yanlış anlaşıldıysam asla gidipte aynaya bakmam kendimden eminimdir olayın üstüne gitmiyorsam beni yanlış anlayan kişi baksın aynaya o kendini sorgulasın

bakmaz ki ablacım...bakmayacağından emin olduğum için ben bakarım...
ben mi hatalıyım diye bakarım...yanlış anlaşılma durumunda beki kaçırdığımız bişeyler olabilir...belki...insanız hepimiz ya...

X