• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları Kalbinde delik olan bebek anneleri (asd atrial septal defekt)

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

Happinesss26

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2019
53
64
3
33
Merhabalar, bebeğim 5 aylık oldu ve doğduğundan beri ufurumu var 3 aylik iken 1 cm ve 4 mm olmak üzere 2 delik vardı şimdi 5 aylik 1.2 cm ve 4 mm olmak üzere devam ediyor. Kapanma ihtimali yok diyorlar 3 yastan sonra ameliyat veya stent dediler... konu ile ilgili başlık çok fazla yok, asd si olan bebek anneleri, hangi dr a gidiyorsunuz? Istahsizlik var mı kilo nasıl aldırıyorsunuz? Nelere dikkat ediyorsunuz lütfen tecrübelerinizi paylaşın...
Şimdiden teşekkürler...

Merhabalar, bebeğim 5 aylık oldu ve doğduğundan beri ufurumu var 3 aylik iken 1 cm ve 4 mm olmak üzere 2 delik vardı şimdi 5 aylik 1.2 cm ve 4 mm olmak üzere devam ediyor. Kapanma ihtimali yok diyorlar 3 yastan sonra ameliyat veya stent dediler... konu ile ilgili başlık çok fazla yok, asd si olan bebek anneleri, hangi dr a gidiyorsunuz? Istahsizlik var mı kilo nasıl aldırıyorsunuz? Nelere dikkat ediyorsunuz lütfen tecrübelerinizi paylaşın...
Şimdiden teşekkürler...
Merhaba benim bebeğimde 9 aylık oldu doğuştan asd si var 5. 6 ölçüldü en son ama dr bi sorun yok dedi ben kapanacağını düşünüyorum dedi. gelişiminde kilosunda problem yok şükür. hemn hemen aynı ayda bebeklerimiz sağlıklı olsunlar inşlşallah. takma kafana herşey olacağına varrır Rabbim beterinden korusun dermensız dertşler vermesin inşallah. günümüz teknolojisinde asd ye cok riskli bir ameliyet olarak bakmıyorlar.

Back