Kalbin mi, Mantigin mi ? test!

Aman ben neymisim böyle ya.Kendine yaptinmi bilmiyorum ama bana 13 çikti bide ugursuz derler bu rakama zavallicik bana çok güzel seyler söyledi valla kalple mantigi çok iyi dengeliyormusum bravo bana aslinda haksizda sayilmaz ama demek ki çok da dogru degil ki yalnizim (halimden memnunum ama) Güzel,eglenceli bir test oldu tesekkürler.

15 - 18 Puan
Kalbin devrede

Gerçekten çok hassas ve duygusal bir kızsın. Kendin çok düşünceli ve iyi yürekli olduğun için karşındaki insanlardan da aynı elektriği bekliyorsun. Bu da kimi zaman incinmene, üzülmene neden oluyor. Bu yüzden sana değer verecek ve iyi niyetini kullanmayacak insanlarla arkadaşlık kurmaya çalışmalısın, yoksa üzülen hep sen olursun!

Bana bu cikti :)

herinsan kalbine ve mantıgını kullanır yalnız biz kadınlar güzel sözleri duydugumuzda mantık yerine kalbi kullanırız nekadar dogru bilmem ben ce mantık ön pilana olmalı kalbin yanlış yaptırır uyarsan çünkü karşındakini kendimiz gibi görürüz mantık olursa birkere düşünürüz aksini idda eden varmı:1yes2:

15 - 18 Puan
Kalbin devrede

Gerçekten çok hassas ve duygusal bir kızsın. Kendin çok düşünceli ve iyi yürekli olduğun için karşındaki insanlardan da aynı elektriği bekliyorsun. Bu da kimi zaman incinmene, üzülmene neden oluyor. Bu yüzden sana değer verecek ve iyi niyetini kullanmayacak insanlarla arkadaşlık kurmaya çalışmalısın, yoksa üzülen hep sen olursun!

hem mantık hem kalp diyobana bencede iyi genelde mantık ama kalp daha önemli benim yanlışım var herkesi kendim gibi görmek bunu nasıl yenerim işte burda mantık giriyo devreye her ikisini aynı anda yürüte bilirmişim ben öyle deyilim ama:1no2:

10 - 14 Puan
Mantık-kalp dengesi

Gerçekten çok şanslısın. Çünkü mantığını ve kalbini aynı derece kullanabiliyorsun. Böylece hem istediğin şeyleri yapıyor hem de sana zarar verdiklerini gördüğünde bunlardan uzaklaşma gücünü kendinde bulabiliyorsun. Gerek aşk, gerek arkadaşlık ilişkilerinde problem yaşadığında düşünceli davranıp kimseyi kırmadan çözümler üretebiliyorsun

Bende kendimi mantıklı ama kalpsiz sanırdım ama dengeyi kurmuşum...
Etrafımdakiler bana benim kalpsiz olduğumu hissettirmiş olacak(

10 - 14 Puan
Mantık-kalp dengesi

Gerçekten çok şanslısın. Çünkü mantığını ve kalbini aynı derece kullanabiliyorsun. Böylece hem istediğin şeyleri yapıyor hem de sana zarar verdiklerini gördüğünde bunlardan uzaklaşma gücünü kendinde bulabiliyorsun. Gerek aşk, gerek arkadaşlık ilişkilerinde problem yaşadığında düşünceli davranıp kimseyi kırmadan çözümler üretebiliyorsun.

doğru valla =)))

10 - 14 Puan
Mantık-kalp dengesi

Gerçekten çok şanslısın. Çünkü mantığını ve kalbini aynı derece kullanabiliyorsun. Böylece hem istediğin şeyleri yapıyor hem de sana zarar verdiklerini gördüğünde bunlardan uzaklaşma gücünü kendinde bulabiliyorsun. Gerek aşk, gerek arkadaşlık ilişkilerinde problem yaşadığında düşünceli davranıp kimseyi kırmadan çözümler üretebiliyorsun.
dengeli çıkar diye bekliyordum ben de zaten...:içelim:

doğru sölüyor güzelmiş

10 - 14 Puan
Mantık-kalp dengesi

bana da bu cıktı

10 - 14 Puan
Mantık-kalp dengesi

Gerçekten çok şanslısın. Çünkü mantığını ve kalbini aynı derece kullanabiliyorsun. Böylece hem istediğin şeyleri yapıyor hem de sana zarar verdiklerini gördüğünde bunlardan uzaklaşma gücünü kendinde bulabiliyorsun. Gerek aşk, gerek arkadaşlık ilişkilerinde problem yaşadığında düşünceli davranıp kimseyi kırmadan çözümler üretebiliyorsun

mantık kalp dengeliymiş ayy bu testler ne güzel.bendeki mükemmelliğin farkında değilmişim.şaka bir yana keşke bu testler doğru olsaydı.

10 - 14 Puan
Mantık-kalp dengesi

e doğru söze ne hacet :)))

10 - 14 Puan
Mantık-kalp dengesi

Mantık-kalp dengesi

Herkese ayni cikiyor bu meret ya..:)

15 - 18 Puan
Kalbin devrede

Gerçekten çok hassas ve duygusal bir kızsın. Kendin çok düşünceli ve iyi yürekli olduğun için karşındaki insanlardan da aynı elektriği bekliyorsun. Bu da kimi zaman incinmene, üzülmene neden oluyor. Bu yüzden sana değer verecek ve iyi niyetini kullanmayacak insanlarla arkadaşlık kurmaya çalışmalısın, yoksa üzülen hep sen olursun! çıkan sonuç gerçekten çok doğruuu.........

kalbim devrede
bazen okadar üzülüyorumki bu yüzden ,kalbimi söküp atasım geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…