Kalbimle ilgili rahatsızlık geçirdim,benzer sorun yaşayanlar yardımcı olur musunuz?

edoshs

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2009
389
2
7 sene önce büyük bi üzüntü sonrası kalbimde carpıntı ve nefes darlıgı gecirmiştim Dr. kalp ritim bozuklugu oldugunu ama yasımın daha küçük oldugunu zamanla gecicegegini sölemişti daha sonralarındada arada bi üzüldügümde sıkıldıgımda ve heycanlandıgımda buna benzer seyler yasamıstım ama cok fazla üstüne düşmemiştim.
Dün sabah işe giderken yolda nefesim tıkandı derin nefes alamadım sıcaktan oldugu düşündüm iş yerine geldigimde kalbim yerinden cıkacakmıs gibi carpmaya basladı nabzım deli gibi atıyodu nefesim kesildi zor almaya basladım ve birden yüzüm kollarım uyustu parmaklarım kasıldı ve haraket ettiremedim esşimi cagırdılar Dr. gittik eko cektiler kalbimde bişi gördüler ama hiç bişi sölemediler diyezem vurdu elerimin kasılmaları için kan tahlileri fln ii cıktı. Dr.a annemin lupus has. oldugunu ve kalp tutulumu oldugunu söledim Dr. polikinlige gitmemi söledi dün geceden beri uyuyamıyorum kızlar kendimi dün felç gecirecek gibi hissettim.
daha önce basına böle bişi gelen varmı ?
bu arada 22 yasındayım ve 1 senelikte evliyim korkuyorum ya bişiyim varsa :KK43:

Son düzenleme:
sevgili edoshh böyle herşeyi kafaya takmaya devam edersek sonumuz o gibi gözüküyoo çok şaşırdım okuyunca çok geçmiş olsunnnnn :teselli:

saol nrominan :KK43: bugun tekrar gittim doktora bir sürü tahlil tekik falan istediler. 25 agustosda efor ve ekokardıyografi için tekrar gidicem.
içim öle sıkıntılıki kalbimin bunu kaldıramaması normal =(

dün hastaneye gittim efor test . ekokardiyografi cekildi ve kalbim normalden fazla atıyomus dk. 150. baska bi sorun yokmus. doktor psikolojik dedi beynin yapıyo bunu kalbine dedi. heycanlanma strese girme cünkü genel olarak insanların heycanlandıklarında stresse girdiklerinde ancak böle atabilirmis.şimdi benim normalde böle atarken bide stres ve heycan yasadıgımda 2 katı atar ve bedenin dayanmaz buna dedi...
şimdi stressiz heycansız yasıcakmısım...ilaç verdi düzene sokar atıslarını bu ilac dedi bakalımm inş. düzelir..

gerci konuya nrominan dan baska yazan olmadı ama ben yine paylasmak istedim son durumu

çok geçmiş olsun... ben de ritim hızlanması var bir süre ilaç kullanmıştım

Çok geçmiş olsun,bu rahatsızlık benim eşimdede mevcut yeni ortaya çıktı
araştormasını yaparken sizin konunuzu gördüm;
Hangi ilaçları kullanıyosunuz acaba
birde nekadar sürdü bu ritim bozukluğu?

suanda teshis konulan hastalıgım ritim bozuklugu diil . strese baglı olarak kalbin normalden daha hızlı atmasıymıs. ama 7 sene önce yazıdada belirttigim gibi bir doktor slöedi ritim bozuklugunu ilaç tedaviside yapmadı yasımın küçük oldugunu zamanla düzelicegini sölemişti. esiniz için allah şifa versin tedavisi olan bi hastalık cok gecmiş olsun.

X