İsterlerse 30 sansinlar valla gecen yillar geri gelmiyor cocukta beklemezse beklemesin cok daha iyilerini bulursunuz.formun konularini bi acin bakin ne sorunlar var.20 yasinda neden boyle bir yukun altina giresinki ev sorumluluk evlilik sorumluluk cocuk sorumluluk bu sefer 40 yasina geldiginizdede herkes 50 sanacak gerek yokAnnemin teyzesi ya 20 dediğime bakmayın herkes 25 falan sanıyo olgunluk açısından
Ya babasıyla arası çok kötğ olan biriyim tatlı geldi evet inkar yok
Babanızla ne ilgisi var ?O da babamdan ötürü evlenio yuvamı kurmamı istedi.. kötğ amaçla değil
Sıkıntılarım varBabanızla ne ilgisi var ?
Anne baba ve çocuk arasında yaşanan genel anlaşmazlıklar mı yoksa farklı bir durum mu var ? Abiniz evli mi ? Sizinle aynı evde mi yaşıyor ?Sıkıntılarım var
Abim iki senedir yurt sışındaydı bu durumlar yüzünden geldi ve gitmeyecek. Farklı durumlar..Anne baba ve çocuk arasında yaşanan genel anlaşmazlıklar mı yoksa farklı bir durum mu var ? Abiniz evli mi ? Sizinle aynı evde mi yaşıyor ?
Henüz engel olmadan aşık oldum üç kez görüştüj yüz yüze vs
Bu yaşta kendinizi tanıyamazsınız, olgun olamazsınız , yaşadığınız heyecan evlilik için asla yeterli değil.Annemin teyzesi ya 20 dediğime bakmayın herkes 25 falan sanıyo olgunluk açısından
Babanız öz mü ? Yan gözle bakma vb gibi bir durum yoktur inşallah.Abim iki senedir yurt sışındaydı bu durumlar yüzünden geldi ve gitmeyecek. Farklı durumlar..
Hayır öyle değil teşekkür ederim öz babam evetBabanız öz mü ? Yan gözle bakma vb gibi bir durum yoktur inşallah.
Abini dinle.Sea arkadaşlar. Görücü usülü büyüklerin vesilesiyle bi cocukla tanıştım hoşlandık sevgili olduk vs. İki tane abim var benim, onlara başta söylemedik, dün söyledik henüz bir ay oldu. En büyük abim dün benimle hiç konuşmadı bu akşam geldi sarıldı öptü ve dediki, ‘ben sana o kadar fedakarlığı 20 yaşında git evlen diye yapmadım. Oku kendini paranı kazan elin oğlunu geçtim bana abine bile muhtaç olma. Ben varım kimseye ihtiyacın yok ( babamla aram iyi değil ondan bunu söyledi). Derhal bağlantını kesiyorsun konuşma vs istemiyorum. Ben daha sana ehliyet alıcam okuycaksın kendi ayakların üstünde durucaksın bi tane bacım var nasıl evlendireyim kolay kolay.’ Bunları söyledi.. ve ben ona aşık oldum o bana iyi geldi öyle hissettim. Kalbimi mi yoksa aklımı mı dinlemeliyim? Onunla da henüz konuşmadım.. Şöyle efkarlı şarkınız varsa tavsiye alırım be…
25 gösteriyor olman 20 yaşında olduğun gerçeğini değiştirmiyor. 28 yaşında 2,5 yıl görüştüğüm kişiyle severek evlendim, hala evliyim 2 çocuğum var. Ama gayet net şekilde söylüyorum ki evlilik bana göre değilAnnemin teyzesi ya 20 dediğime bakmayın herkes 25 falan sanıyo olgunluk açısından
Abinizi dinleyin, elinize işinizi alın, ehliyetinizi alın, kimseye muhtaç olmayın.. 20 yaşında ne aceleniz var evlenmek için? Ayrıca 1 ay içinde görücü usulü ne ara tanıdınızda aşık oldunuz? Aşk imzayı atana kadar, sonra hayatın gerçekleri sorumluluklar ön plana çıkıyor.. Evlilik, sevgililik gibi toz pembe değil.. Böyle bi abiniz olduğu için yatıp kalkıp şükredin..Sea arkadaşlar. Görücü usülü büyüklerin vesilesiyle bi cocukla tanıştım hoşlandık sevgili olduk vs. İki tane abim var benim, onlara başta söylemedik, dün söyledik henüz bir ay oldu. En büyük abim dün benimle hiç konuşmadı bu akşam geldi sarıldı öptü ve dediki, ‘ben sana o kadar fedakarlığı 20 yaşında git evlen diye yapmadım. Oku kendini paranı kazan elin oğlunu geçtim bana abine bile muhtaç olma. Ben varım kimseye ihtiyacın yok ( babamla aram iyi değil ondan bunu söyledi). Derhal bağlantını kesiyorsun konuşma vs istemiyorum. Ben daha sana ehliyet alıcam okuycaksın kendi ayakların üstünde durucaksın bi tane bacım var nasıl evlendireyim kolay kolay.’ Bunları söyledi.. ve ben ona aşık oldum o bana iyi geldi öyle hissettim. Kalbimi mi yoksa aklımı mı dinlemeliyim? Onunla da henüz konuşmadım.. Şöyle efkarlı şarkınız varsa tavsiye alırım be…
Evlenince cicim ayı da bitince mumla aramayın o sıkıntıları.Genelde bu şekil çok seviyorum diye tanımadan evlenenlerin yaşadığı genel durum.Kumar oynamaya ne gerek var ya çok kötü çıkarsa.Abiniz ne kadar iyi akıllı ne şanslısınız.Taniyor erkekleri onu dinleyinSıkıntılarım var
Millette ne ağabiler var beSea arkadaşlar. Görücü usülü büyüklerin vesilesiyle bi cocukla tanıştım hoşlandık sevgili olduk vs. İki tane abim var benim, onlara başta söylemedik, dün söyledik henüz bir ay oldu. En büyük abim dün benimle hiç konuşmadı bu akşam geldi sarıldı öptü ve dediki, ‘ben sana o kadar fedakarlığı 20 yaşında git evlen diye yapmadım. Oku kendini paranı kazan elin oğlunu geçtim bana abine bile muhtaç olma. Ben varım kimseye ihtiyacın yok ( babamla aram iyi değil ondan bunu söyledi). Derhal bağlantını kesiyorsun konuşma vs istemiyorum. Ben daha sana ehliyet alıcam okuycaksın kendi ayakların üstünde durucaksın bi tane bacım var nasıl evlendireyim kolay kolay.’ Bunları söyledi.. ve ben ona aşık oldum o bana iyi geldi öyle hissettim. Kalbimi mi yoksa aklımı mı dinlemeliyim? Onunla da henüz konuşmadım.. Şöyle efkarlı şarkınız varsa tavsiye alırım be…
Yaşınız 20 ise daha erken abiniz haklı. Ayrıca size bu yaşınızda görücü usulü biriyle tanıştıran o büyüğün izlemek araya mesafeyi koyun. Sizin iyiliğinizi düşündüğü yok. Her işe maydonoz olan ama hiçbir şeyden anlamayan insanın teki bence. Abini dinle aşırı haklı. Yarın başını taşlara vurursunSea arkadaşlar. Görücü usülü büyüklerin vesilesiyle bi cocukla tanıştım hoşlandık sevgili olduk vs. İki tane abim var benim, onlara başta söylemedik, dün söyledik henüz bir ay oldu. En büyük abim dün benimle hiç konuşmadı bu akşam geldi sarıldı öptü ve dediki, ‘ben sana o kadar fedakarlığı 20 yaşında git evlen diye yapmadım. Oku kendini paranı kazan elin oğlunu geçtim bana abine bile muhtaç olma. Ben varım kimseye ihtiyacın yok ( babamla aram iyi değil ondan bunu söyledi). Derhal bağlantını kesiyorsun konuşma vs istemiyorum. Ben daha sana ehliyet alıcam okuycaksın kendi ayakların üstünde durucaksın bi tane bacım var nasıl evlendireyim kolay kolay.’ Bunları söyledi.. ve ben ona aşık oldum o bana iyi geldi öyle hissettim. Kalbimi mi yoksa aklımı mı dinlemeliyim? Onunla da henüz konuşmadım.. Şöyle efkarlı şarkınız varsa tavsiye alırım be…
Abiniz hakli evlilik büyük sorumluluk kendi ayaklarınızın üstünde durmanin tadi hicbirseyde yok kendiniz icin yaşamadan kocaniz ve ailesi icin yasayacaksinizSea arkadaşlar. Görücü usülü büyüklerin vesilesiyle bi cocukla tanıştım hoşlandık sevgili olduk vs. İki tane abim var benim, onlara başta söylemedik, dün söyledik henüz bir ay oldu. En büyük abim dün benimle hiç konuşmadı bu akşam geldi sarıldı öptü ve dediki, ‘ben sana o kadar fedakarlığı 20 yaşında git evlen diye yapmadım. Oku kendini paranı kazan elin oğlunu geçtim bana abine bile muhtaç olma. Ben varım kimseye ihtiyacın yok ( babamla aram iyi değil ondan bunu söyledi). Derhal bağlantını kesiyorsun konuşma vs istemiyorum. Ben daha sana ehliyet alıcam okuycaksın kendi ayakların üstünde durucaksın bi tane bacım var nasıl evlendireyim kolay kolay.’ Bunları söyledi.. ve ben ona aşık oldum o bana iyi geldi öyle hissettim. Kalbimi mi yoksa aklımı mı dinlemeliyim? Onunla da henüz konuşmadım.. Şöyle efkarlı şarkınız varsa tavsiye alırım be…
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?