Kalbim :(

guzel_gozlum

Guru
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2011
129
10
Ara sıra birden kalbim çok hızlı atmaya başlıyor sanki boşluk geçiyormuş gibi sızı şeklinde bişey yaşıyorum ve o an nefes almayı yavaşlatıyorum normal şekilde nefes alırsam o an daha fena oluyor geçmesini bekleyene kadar nefesimi erteliyorum doktora gittim bana ilaç verdi.. Akrabalarımızdada kalp hastası olan baya kişi var. Bir kaç test yaptırmamı istedi doktorum zamanım olmadıgı için erteledim acaba bi sorun olabilirmi korkuyorum :/

Son düzenleyen: Moderatör:
Geçmiş olsun taşikardi olabilir, ne gibi testler istedi ki ? Aksatmayın bence kalp sonuçta bu ihmale gelmez

canım aynı sorun bende de var ben her türlü testi yaptırdım ilk başta kalp kapağında gevşeme var dedi buda nabzın hızlı atmasına sebep oluyomuş. ilaç tedavisi oldum rahatsızlığım geçti ama nabız hala hızlıydı tekrar testler yapıldı hatta 1 gün boyunca holter takıldı ama şükür bişey çıkmadı dr psikolojik dedi ilaç verdi o ne kadar işe yaradı desen kararsızım.
senin nabız atışın kaç mesela benim normalde bile 100 ve üzeri çarpıntım oldumu 140 lara kadar çıkıyo buda beni yoruyo bence send eihmal etme kalp önemli..

X