My_Moonlight06 Do it today or regret it tomorrow!!! Kayıtlı Üye 10 Nisan 2016 8.527 12.619 36 22 Ağustos 2024 Konu Sahibi Ervem #21 Ervem .!.: Çok acı cekermiyim acaba kürtaj olucak ya Genişletmek için tıkla... Yani tecrübe edenler var burda elbet bildiğim kadarıyla anestezi altında yapılıyor. Doktorunuz bir şey demedi mi bu konu hakkında?
Ervem .!.: Çok acı cekermiyim acaba kürtaj olucak ya Genişletmek için tıkla... Yani tecrübe edenler var burda elbet bildiğim kadarıyla anestezi altında yapılıyor. Doktorunuz bir şey demedi mi bu konu hakkında?
E Ervem Üye Kayıtlı Üye 22 Mart 2023 100 19 27 22 Ağustos 2024 Konu Sahibi Ervem #22 My_Moonlight06 .!.: Hiç kanamanız filan yok diye sanırım. Sağlıksız gebelikmiş demek ki çok geçmeden Allah'tan belli oldu yoksa daha kötü durumlarda olabilirdi yinede şükür diyelim. Genişletmek için tıkla... Kanama olarak sadece siyah lekelenme var
My_Moonlight06 .!.: Hiç kanamanız filan yok diye sanırım. Sağlıksız gebelikmiş demek ki çok geçmeden Allah'tan belli oldu yoksa daha kötü durumlarda olabilirdi yinede şükür diyelim. Genişletmek için tıkla... Kanama olarak sadece siyah lekelenme var
E Ervem Üye Kayıtlı Üye 22 Mart 2023 100 19 27 22 Ağustos 2024 Konu Sahibi Ervem #23 Ervem .!.: Kanama olarak sadece siyah lekelenme var Genişletmek için tıkla... Sonrada miyom ameliyatı olucam milyondan ameliyat olan var mı acaba
Ervem .!.: Kanama olarak sadece siyah lekelenme var Genişletmek için tıkla... Sonrada miyom ameliyatı olucam milyondan ameliyat olan var mı acaba
My_Moonlight06 Do it today or regret it tomorrow!!! Kayıtlı Üye 10 Nisan 2016 8.527 12.619 36 22 Ağustos 2024 Konu Sahibi Ervem #24 Ervem .!.: Sonrada miyom ameliyatı olucam milyondan ameliyat olan var mı acaba Genişletmek için tıkla... Var elbet forumda aratsan bulursun konu
Ervem .!.: Sonrada miyom ameliyatı olucam milyondan ameliyat olan var mı acaba Genişletmek için tıkla... Var elbet forumda aratsan bulursun konu
K Kedi annesi0777 Üye Kayıtlı Üye 14 Nisan 2023 16 1 25 22 Ağustos 2024 Konu Sahibi Ervem #25 Ervem .!.: Bebeğimin kalbi bugün durmuş Genişletmek için tıkla... Ben bebeğimin ilk kalp atışını 9. Haftamda duydum 6. Haftalıkta kalp yeni atmaya başlama sürecinde lütfen bu konuyu araştırın
Ervem .!.: Bebeğimin kalbi bugün durmuş Genişletmek için tıkla... Ben bebeğimin ilk kalp atışını 9. Haftamda duydum 6. Haftalıkta kalp yeni atmaya başlama sürecinde lütfen bu konuyu araştırın