• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El kalanlar ve yeniler bir arada.........

Fisher Price yıldızlı dönenceniz hakkında bikaç sorum olucaktı. Ürünü sürekli prize takmam gerekiyor mu yoksa pille mi çalışıyor. Ya da şarj olma özelliği var mı? Dönencede veya kumandasında herhangi bir sorun, çalışmama durumu var mı? Üründe renk solması veya parçalanma gibi herhangi bir deformasyon mevcut mu? Fiyatını 60 tl yazmışsınız. Eğer üründe sorun yoksa ben dönence için bütçemden 40 tl size ödeyebilirim + kargoyu karşılarım. Fiyatı kabul ederseniz hemen eft nizi yaparım Iban numaranıza.

Fisher Price yıldızlı dönenceniz hakkında bikaç sorum olucaktı. Ürünü sürekli prize takmam gerekiyor mu yoksa pille mi çalışıyor. Ya da şarj olma özelliği var mı? Dönencede veya kumandasında herhangi bir sorun, çalışmama durumu var mı? Üründe renk solması veya parçalanma gibi herhangi bir deformasyon mevcut mu? Fiyatını 60 tl yazmışsınız. Eğer üründe sorun yoksa ben dönence için bütçemden 40 tl size ödeyebilirim + kargoyu karşılarım. Fiyatı kabul ederseniz hemen eft nizi yaparım Iban numaranıza.

Merhaba urun pille çalışıyor sarjli pil en uygunu...dönencede ve kumandada en ufak bir sorun yok sorunsuz çalışıyor. Ne renk solmasi nede herhangi bir parçalanma var tertemiz....yalnız 40 tlye veremem fisher price dönenceler oldukça pahalı birde kumandali bebeğiniz sizi görmeden müziği açıp değiştirebilirsiniz yada yatağınızdan kalkmadan kumandayı kullanabilirsiniz fiyatını düşürdüm zaten üzgünüm en son 60 tl

ben biraz önce de yazmıştım fakat hepsini görmemişim. 2 dönen 4 yaramaz toplar 7 puset oyuncağı 9 dişlik ve çıngırak 100 tl olur mu olmaz ise ne kadar olacağını yazar mısın?

Back