Bebek İkinci El Kalanlar ve yeni eklenenler 5.sayfada uygun fiyatlarla...

canımbaska oyuncak yokmu??

oyuncak yok ama bunlar var Eki Görüntüle 962162

soobe marka 18-24 ay beden no lu çok farklı ve kaliteli etiketi üzerinde pijama takımı ---29,90 etiket bende 15 tl

dandini baby marka 74 beden no lu etiketi üstünde polar üst salopetin içi polar pofur pufur bir takım----15 tl

soobe marka 15-18 ay etiketi üstünde gri beli lastikli mevsimlik lycralı keten pantolon ---- etiket 24,99 bende 12 tl

soobe marka az kullanılmış 6-9 ay kolsuz t-shirt---5 tl

yeniden farksız 6/9 beden el ve ayak kısımları kapatılabilen yumuşacık uyku tulumu---10 tl

joker mağazasından alınmış jokjok marka 3-6 ay yeniden farksız uyku tulumu---10 tl

neredeyse hiç giyilmemiş balon kollu örgü hırka--- 5 tl

üçlü kolsuz badiler--- 4 tl

ikili badiler--3 tl

3-6 ay soobe den alınmış sayılı kullanılmış jokjok marka badiler (ikisindede kumaş dokumasında karşıdan belli olmayan hafif defo var)--- 5tl

tertemiz şapkalar---2 tl

ayaklı alt donlar ---3 tl

ikisi polar biri pazen kumaştan üç tane pijama takımı--- 4tl

lacivert puantiyeli çok az kullanılmış ve çok cici duran kadife tulum-- 5 tl

turuncu az kullanılmış kalın penyeden tulum --- 4 tl

pembe-krem renk az kullanılmış tulum--- 4 tl

pembe-mavi penyeden iki tane alt don---- 2 tl

takımlar temiz ve az kullanılmıştır---tanesi 4 tl

hiç kullanılmamış patik+eldivenler+kabartma desenli mus külotlu çorap 4 tl

emzikler BEBEDOR marka hiç kullanılmamış damaklı 2-3 no.dur paketli olan 2 no ve yuvarlak modeldir emziklerin tanesi 2 lira

0-3 ay kaliteli penyeden sayılı kere kullanılmış pembe ayaklı tulum---3 tl

beyaz penye kısa bacaklı yazlık badi--- 2 tl

paketi açılmış ama hiç kullanılmamış kilitli kapak mama saklama kabı---8 tl

MORHİPO dan alınmış 80-12 m beden no yeniden farksız rüzgarlık trençkot 20tl

buda çok süslü cimcimeler için yeniden farksız 1 beden no yanında da minik çantası 20 tl

çok az kullanılmış 92 beden no.lu kışlık mont 20 tl

LCWAIKIKI 6-9 ay ama tombişlerde daha küçükken kullanılabilir penye tulum --- 5tl

SOOBE marka jokerden alınmış 9-12 ay kalın penyeden mevsimlik mont---5tL

SOOBE marka joker mağazasından alınmış 9-12 ay ama tombişler için daha küçük aylar uygun olur kalın penyeden çoook kullanışlı tulum--- 5TL

beyaz renk içi kısa kısa tüylü dışı rugan nubuk bağcıklı 21 no. kutusunda VİCCO marka kız çizmesi fiyatı--20 TL

31 no. orjinal ADIDAS marka sayılı kere kullanılmış tertemiz krampon spor ayakkabı fiyatı 25tl

siyah renk, rugan, taşlı (3 tane minik taşı düşmüş) 3-4 kere giyilmiş ortopedik 34 no. BALLARINA marka ayakkabı fiyatı 10 tl

Arkadaşım mesaıjımı alamadın sanırım ben bugün kargoya gidebilirim...diğer sayfadan 2 ürün beğenmiştim sobe pijama takım
ve içi pofuduk olan tulum takım...ama orada fiyatları 10 tl idi..bu fiyatlardan alabilir miyim,geriye kalan 5 tl için de uygun birşey ilave edersen sevinirim canım.

canım hemen iki dakikalığına pc açtım çıkmam lazım tamam ayarlarız kargonun acelesi yok ben akşama sana döneyim yoğunum bugün kusura bakma tamm mı??

canım hemen iki dakikalığına pc açtım çıkmam lazım tamam ayarlarız kargonun acelesi yok ben akşama sana döneyim yoğunum bugün kusura bakma tamm mı??

tamam tatlım ne demek benim için de sorun olmaz asla,sonra görüşürüz muçukkkk

soobe marka pijama takımı ve dandini baby polar içli salopet takımı 10 ar tl hata olmuş düzelteyim

1. Kürkün astarı var mı? 18 aya uyumlu mu?
2. Paketli olan emziği istemiyorum.
3. Hepsi toplam son ne olur? Özelden görüşebiliriz detayları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…