Bebek İkinci El Kalanlar ve yeni eklenenler 20.sayfada

sonunda biraz konular karıştı :)) tek tek özellik yazmakla ugrasamadım arkadaşlar..önceki sayfalarda gerekli açıklamaları mevcut ama ugrasamam derseniz mesaj atmanız yeterli..toplu alımlarda indirim yapıyorum..

Benim kargoyu vermediyseniz eger elinizdeki urunker hangileri bildirirseniz ekleme yapabilirim hazir kargo gelmisken degsin bari

Kanz kirmizi sweet olsun birde ustu beyaz aciklama yaptiginiz urun olsun pijamalari yukleyince bidaha bakarim selamlar

iki takımda 7 şer tl
9-12 ay idil baby markalı

pembe olanın alt kısmında pamuklanma var oyüzden yakın çektim evde sorun olmaz derseniz

beyaz olan yaka kısmında hafif bir leke var onuda yakından çektim( annem işgüzarlık yapıp çamaşır suyu damlattı son anda kurtardm üç dört posta duruladım oyüzden oda biraz pamuklanır gibi oldu pembe kadar deil gerçi)

buarada lütfen çamaşır suyu kullanmayın bebişlere((

kareli taytlı takımınk fiyatı nedir?
beyaz badi buyukmus.kızım henuz 3 aylık :)

Pijanalari gordum ama gerek yok bunlara birde kanz badiyi ekleyelim duz yapalim 45 uyarsa uymazsa dediginiz gibi badiyi kiymadan gonderin tesekkur ederim

Bugun kafam biraz karisik kusura bakmayin fiyati yanlis gormusum o yuzden oyle bir teklif yaptim bady kalsin madem bende kargo parasiyla 50 odeyeyim

merhaba canım ürünlerim şimdi geldi gerçekten hepsi tertemiz çok teşekkür ederim ayrıca miss gibi kokuyorlardı bence çok önemli umarım herkes senin gibi titiz davranıyordr :)) çok pişman oldum babet ve ev botunu almadığıma ( kısmet daimi müşterinim artık :)

güle güle kullanın inş.. zorlu bir iletişimden sonra memnun kalmanıza sevindim:)) babet ve ev botları yeni sahibine ulaştı çoktan..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…