How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Bebek İkinci El Kalanlar ve yeni eklenenler 20.sayfada

İdil baby kot etekli takim child beyaz nakisli elbise beyaz tulum yakali bady bunlara uygun bir fiyat yapasan ilk alisverisimi senden yapicam ins

idil baby kot etekli olan takım değil, takım görünümlü elbise:) yakalı bady dediğiniz puanlı pudra rengi olansa o satıldı malesef:( kareli gömlek taytlı olan takımsa carters marka sıfır yıkanmadı bile,bedeni 3 ay..bunlarla ilgili fiat bilgisini özelinize yazıyorum teşekkürler..
son eklediğim ürünlerin ayrıntılı bilgisi ilk sayfalarda aklınızda bulunsun çekimler karanlıkta çıktıgı için eniden ekledim..

kargo ücreti ne kadar tutar acaba? bu elbiseyi almak istiyorum.

7-8 parça ürün gönderdim istanbul içi 4.5 tuttu,bebe nevresim izmire 6.5 tuttu.. sadece elbisenin çok fazla birşey tutacağını sanmıyorum ama birkaç parça almak böyle durumlarda daha avantajlı oluyor siz bilirsiniz..sizden 4 dakika önce bi arkadaş sormuş aynı elbiseyi eğer almazsa size mesaj atarım inş.:)

Child beyaz elbise ve tulumu alsam ikisi ne olur kot olani ben ayri sanmistim digeride cok kucuk benim kizim 5 aylik diger urunleride yaz icin dusunuyorum

Birde zeyland pantolonuda eklersek fiyat ne olur. Senin kizin buyumus elinde 9-12 badi felan yokmu bebisime

ben ancak girebildim:)))sorun benim bilgisayardanmış.neler kaldı,tekrar yayınlar mısın canım?ben de bir göz atayım

Son düzenleme:
7-8 parça ürün gönderdim istanbul içi 4.5 tuttu,bebe nevresim izmire 6.5 tuttu.. sadece elbisenin çok fazla birşey tutacağını sanmıyorum ama birkaç parça almak böyle durumlarda daha avantajlı oluyor siz bilirsiniz..sizden 4 dakika önce bi arkadaş sormuş aynı elbiseyi eğer almazsa size mesaj atarım inş.:)

Cok guzel cok begendim ama arkadas aliyor sanirim :(
Eger urun alinmazsa ben kesin alicam canim.. takipteyim.. cok begendim yaa :(

Birde zeyland pantolonuda eklersek fiyat ne olur. Senin kizin buyumus elinde 9-12 badi felan yokmu bebisime

$2014-01-04 14.17.19.jpg bu var mesela 5 tl 1 yaş kanz

kesin alacaklarınızı belirleyin son fiyatı söyleyeyim

Son düzenleme:
ben ancak girebildim:)))sorun benim bilgisayardanmış.neler kaldı,tekrar yayınlar mısın canım?ben de bir göz atayım

9-10 sayfadakiler arada birkaç tanesini soran oldu henüz kesinleşmedi..siz begendiklerinizi sorun ben yazayım..diğerleri kesinleşince kalanları tekrar ekleyeceğim..

Bady i almayayim digerleri ok ama duz olursa sevinirim ben ozelden yazamiyorum nasil odeme yapicam bu ilk alisverisim anlatirsan sevinirim iyi satislar

Tamamdir ben ptt ile kapida odeyeyim bana ozelden tel verebilirseniz ayrintilari konusalum simdi disardayim sizi aksam ararim

Aradim sizi ama tek kapali nasil haberlesebiliriz adres icin benim ozel hakkin yok mail gondermeye calisicam

Back