• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El Kalanlar ve yeni eklenenler 20.sayfada

$2014-01-04 14.24.00.jpg

aziz bebe 1 yaş penye az kullanıldı 10 tl

toplu alımlarda yardımcı olacağım hepsi tertemiz çoğu giyilmemiş..devamını ekleyeceğim..

Son düzenleme:
$2014-01-04 14.27.56.jpg

1-1.5 yaş mevsimlik penye çok kalın değil 5er tl bir iki kez giyildi yepyeni.. bilinen bir marka deil diye hatırlıyorum günlük giyilir diye almıştım bir iki renk daha ama bunlara sıra gelmedi..

Son düzenleme:
$2014-01-04 14.25.26.jpg

$2014-01-04 14.25.39.jpg

ÇİKOBY MARKA 9-12 Aslında doru düzgün giyilmedi ama sanırım durmaktan beyaz yerler sararmaya başlamış..belkide bana öyle geldi bilmiorum ama yıkanınca çıkabilir.. 7 tl

Eki Görüntüle 918903

mayoral yada losan markaydı tam hatırlamıyorum etiket yine kesik annem sagolsun:)) penye bluz 9-12 ay 12 tl sadece yıkandı

Bu badi ve bir kac beğendiğim urun daha var pembe triko hirka ve uzun kollu badilerin 9.12 aylığa kadar olanları ve carters ev botu ve babetleri toplu almak istiyorum bana toplu bir fiyat verirseniz bide ist neresinde oturuyorsunuz.

tam olarak hangilerini istediğinizi belirtirseniz yardımcı olurum tabiki..ev babetini bir arkadaş daha sormuştu ondan helallik alırsam size ayırırım haksızlık olmasın..Lcw marka hırkayı önce yanlış ekledim giyilmedi diye başka ürüne gitti kafam sonraki mesajda düzelttim gerçi ama görmediyseniz diye yazmak istedim..yani sayılı kullanıldı.. siz ürünleri tam olarak söyleyin ben fiat vereyim..istanbul üsküdardayım..

Son düzenleme:
tam olarak hangilerini istediğinizi belirtirseniz yardımcı olurum tabiki..ev babetini bir arkadaş daha sormuştu ondan helallik alırsam size ayırırım haksızlık olmasın..Lcw marka hırkayı önce yanlış ekledim giyilmedi diye başka ürüne gitti kafam sonraki mesajda düzelttim gerçi ama görmediyseniz diye yazmak istedim..yani sayılı kullanıldı.. siz ürünleri tam olarak söyleyin ben fiat vereyim..istanbul üsküdardayım..

İlk sayfada olan uzun kollu maks mağazasından ve yine ilksayfanin en alt kısmında bulunan cikoby marka beyaz badiyi diger söylediklerime ekleyerek toplu ve güzel bi fiyat verebilirseniz alayım hemen.

Cok fazla yok genelde yazlik 9-12ay kullandik..bir iki parca var eklicem bakarsiniz..kapida odeme hesabim yok birka kisi daha sordu..en yakin zamanda sorucam..

Cok fazla yok genelde yazlik 9-12ay kullandik..bir iki parca var eklicem bakarsiniz..kapida odeme hesabim yok birka kisi daha sordu..en yakin zamanda sorucam..

lütfen bakaın çünkü gerçekten almak istediğim ürünler var

inş. arkadaşlar en kısa zamanda halletmeye çalışacağım.. hesabı olan arkadaşlar ptt olayını anlatabilir mi?

inş. arkadaşlar en kısa zamanda halletmeye çalışacağım.. hesabı olan arkadaşlar ptt olayını anlatabilir mi?

5₺ hesap açtırma ücreti alıyorlar. Onu da senin hesabına yatırıyorlar. Bişey garantisi demişti memur. 2 adet kimlik fotokopisi istediler benden. Sana bir çıktı veriyorlar. Onun üzerinde hesap numaran oluyor. Birine ürün gönderdiğinde elden ödemeli anlaştıysan ücreti adres bilgilerine yazıyorsun ve hesap numaranı da yazıyorsun. PTT görevlileri yardımcı oluyor öğrenene kadar :) alınan parayı senin hesabına yatırıyorlar. 1 aya kadar PTT kartın geliyor. Pttden gidip şifre istiyorsun. O şifreyle PTT atmlerinden hesabını kontrol etmeye başlıyorsun. İçinde paralar biriktikçe mutlulukla gülümsüyorsun :)))) Benim süreç böyle oldu :)

Son düzenleme:
Back