- 30 Temmuz 2013
- 6.243
- 1.957
- 248
- Konu Sahibi hayatiyasa
-
Tamam uygundur.
Rica etsem pantolonun tam göğüs altında biten yerin enini ve kalçasının en geniş kısmının enini ölçebilir misiniz ?
Bir de boyunu ?
Likralı mı onu da öğrenebilir miyim ?
Çok soru sordum kusura bakmayın
likralı değil bildiğimiz kot kumaşı belin bittiği yer baya dar ince belli olmanız lazım.ben ölçünce yazarım size olur mu?
Belin en ince yerinin ve kalçanın en geniş yerinin ölçüsü lazım.
Bir de boyunun ölçüsü ,boyum pantolonlarda sıkıntı oluyor çünkü
Peki,ölçtüğünüzde bekliyorum cevabınızı
bunun boyu bilekten hafif yukarı kısa boy pantolonlar moda ya o şekilde yapılı maalesef aldığım gün yaptırmıştım öyle giyerim diye.sonra da giymek nasip olmadı basenlerim biraz kilo aldı gelmedi pantolon.kısa giyerim derseniz boyunu da ölçebilirim.
pantolon 1 70 üzerindeysen gelmez doğru.eklermiyim bilmiyorum biraz kışlık ürünlerim var.ama kışa doğru mu koysam bilemedim.Hmm,o zaman kısa gelecek anlaşılan. Normal pantolonlar bile bilek pantolon gibi duruyor çünkü bende
Pantolon kalsın o zaman. Ama yeleklere hala talibim,yeni ekleyeceğiniz ürün yoksa alayım onları o zaman.
Cumaya dek yeni ürünler ekleyecekseniz yine bakarım :)
bedeni şu an aklımda değil akşam dönüş yaparım size.canım, bunun bedeni ve fiyatı?
pantolon 1 70 üzerindeysen gelmez doğru.eklermiyim bilmiyorum biraz kışlık ürünlerim var.ama kışa doğru mu koysam bilemedim.
maşallah tüü tüü tüüü1.78 , olmaz hiç
Kışlık eklediklerinize bakıyorum,cumaya dek netleştiririz kargolanacakları :)
maşallah tüü tüü tüüübaya uzun boylusun: ) üst bedenin kaç beden ?ekleyeceğim çok şey var ama işte fotoğraflarda güzel çıkmıyor.denerim birazdan birkaç birşey yine.
Teşekkür ederim , ama pantolon-elbise alırken her şey çok kısa geliyor işte
Likrasızsa M , likralıysa S beden canım.
bakayım uygun birşeyler çıkarsa eklerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?