KALANLAR 58-59 SAYFADA 61 de kazaklar var.PANTOLONLAR 3 VE 8 TL ARASI/satilmistir

Tamam uygundur.

Rica etsem pantolonun tam göğüs altında biten yerin enini ve kalçasının en geniş kısmının enini ölçebilir misiniz ?

Bir de boyunu ?

Likralı mı onu da öğrenebilir miyim ?

Çok soru sordum kusura bakmayın
:KK17:

likralı değil bildiğimiz kot kumaşı belin bittiği yer baya dar ince belli olmanız lazım.ben ölçünce yazarım size olur mu?

likralı değil bildiğimiz kot kumaşı belin bittiği yer baya dar ince belli olmanız lazım.ben ölçünce yazarım size olur mu?

Belin en ince yerinin ve kalçanın en geniş yerinin ölçüsü lazım.

Bir de boyunun ölçüsü ,boyum pantolonlarda sıkıntı oluyor çünkü :KK17:

Peki,ölçtüğünüzde bekliyorum cevabınızı
:KK51:

Belin en ince yerinin ve kalçanın en geniş yerinin ölçüsü lazım.

Bir de boyunun ölçüsü ,boyum pantolonlarda sıkıntı oluyor çünkü :KK17:

Peki,ölçtüğünüzde bekliyorum cevabınızı
:KK51:

bunun boyu bilekten hafif yukarı kısa boy pantolonlar moda ya o şekilde yapılı maalesef aldığım gün yaptırmıştım öyle giyerim diye.sonra da giymek nasip olmadı basenlerim biraz kilo aldı gelmedi pantolon.kısa giyerim derseniz boyunu da ölçebilirim.

bunun boyu bilekten hafif yukarı kısa boy pantolonlar moda ya o şekilde yapılı maalesef aldığım gün yaptırmıştım öyle giyerim diye.sonra da giymek nasip olmadı basenlerim biraz kilo aldı gelmedi pantolon.kısa giyerim derseniz boyunu da ölçebilirim.

Hmm,o zaman kısa gelecek anlaşılan. Normal pantolonlar bile bilek pantolon gibi duruyor çünkü bende :(

Pantolon kalsın o zaman. Ama yeleklere hala talibim,yeni ekleyeceğiniz ürün yoksa alayım onları o zaman.

Cumaya dek yeni ürünler ekleyecekseniz yine bakarım :)

Hmm,o zaman kısa gelecek anlaşılan. Normal pantolonlar bile bilek pantolon gibi duruyor çünkü bende :KK43:

Pantolon kalsın o zaman. Ama yeleklere hala talibim,yeni ekleyeceğiniz ürün yoksa alayım onları o zaman.

Cumaya dek yeni ürünler ekleyecekseniz yine bakarım :)
pantolon 1 70 üzerindeysen gelmez doğru.eklermiyim bilmiyorum biraz kışlık ürünlerim var.ama kışa doğru mu koysam bilemedim.

DSC00029.JPG
DSC00028.JPG
DSC00025.JPG

derishow marka bir kolu püsküllü diğeri lastikli

biraz kış ürünleri eklemeye karar verdim

bunu giymedim S beden ama M bedene de olur.

180820141163.jpg
180820141164.jpg

bunuda giymedim

180820141161.jpg

180820141167.jpg

üstteki siyahta muda S bedene olur M ye de olabilir.

DSC00083.JPG

rengi koyu çıkmış açık renk turkuaza benziyor.boğaz kısmı ve bir kolunun yarısına kadar fermuarı var.istediginiz gibi ayarlanabiliyor.giyilmedi.

1.78 , olmaz hiç :KK43:

Kışlık eklediklerinize bakıyorum,cumaya dek netleştiririz kargolanacakları :)
maşallah tüü tüü tüüü:nazar: baya uzun boylusun: ) üst bedenin kaç beden ?ekleyeceğim çok şey var ama işte fotoğraflarda güzel çıkmıyor.denerim birazdan birkaç birşey yine.

maşallah tüü tüü tüüü:nazar: baya uzun boylusun: ) üst bedenin kaç beden ?ekleyeceğim çok şey var ama işte fotoğraflarda güzel çıkmıyor.denerim birazdan birkaç birşey yine.

Teşekkür ederim , ama pantolon-elbise alırken her şey çok kısa geliyor işte :(

Likrasızsa M , likralıysa S beden canım.

180820141186.jpg
180820141185.jpg

S beden.üstten üç düğmesi var sadece göğüs altından sonra düğme yok.kolları uçlara doğru genişliyor dirsek bölümünde de büzmek için ipi var.giyilmedi kolları uzun geldi bende yaptırmaya uğraşmadım.

Back