- Konu Sahibi masalindunyasi
-
Hala satıştalar ve indirimdeler 3ü de Flo dan alındı
canım bu çizmelerden duran varmı
ıyı gunler 44 46ya olabılecek kıyafetlerınız warmı bakabılırmıyım??
canım arkadaşımdan dün gelen ürünlerden var eklerim birazdan bende de var bişeyler atarım sana da bakarsın....
kaprımı canm bu pekı dıgerlerı warsa ekle onlarada bakıyım.batik 46 ya kadar olur 80 e kadar göbek saklıyo
gri gömlek tunik var onu da resimlerimEki Görüntüle 1126164 Eki Görüntüle 1126165
kaprımı canm bu pekı dıgerlerı warsa ekle onlarada bakıyım
yok canım öyle gibi çıkmış yüksek bel pantolon.Tamam eklerim de sayfamın sonlarında var hepsinde detaylı beden fiyatlar yazıyo bi bakıver,msela önünde çiçek motifli t box o da 46 ya bile olur grimsi rengi var kirli beyaz demişlim yalnış demişim
Daha ne yapayım ben de hadi:))Unisex mont m/l beden yepyeni bazada kaldır indir sol omzu soyulmuş deri kısımları
turuncu gibi çıkan bant yerleri bordoya yakın kırmızıdır.
Diğer mont da yeni,adidas tabi ki orjinal değil imitasyon yani bildiğin çakma kusursuz bu erkek ama net l beden
Perde kanatları teki 5 tl ikisi 10 tyere kadar küçük kanat düşünün küçük camlara
etek çan bi ton koyudur rengi 38/40 beden
canım bu adidas montun yenilik durumu nedir kusuru varmı eşim XLgiyiyor 78 kilo olurmu ona
tamam canısı burda varsa alıntı yap hiç uğraşma resimle filan bende seni öptüm muckkk
Bu tam benlikmis galiba............drili tunik 5 tl 42 den 46 ya
Bu tam benlikmis galiba
canım kaç bedensin yardımcı olurum
Buse işte fotomuz buzdolabı örtüsü bulamadım ütülüktedir mutlaka 2kanat,bir yuvarlak masa örtü,bir buzdolabı örtü, bir kare örtü,5 parça
Bana olabileckleri olcelim takaslasalim............drili tunik 5 tl 42 den 46 ya
Bana olabileckleri olcelim takaslasalim
Arkadaşlar yeni kutusunda golden rose föndoten aldım lakin ben açık tenliyim biraz koyu geldi ama çok koyu değil sürdüğümde koyu durmadı.Lakin ben açık sürüp üstüne koyu allık sürmeyi seviyorum.Takas yaparım açık renkle ya da 23 tl ye çarşı dan aldım nihayetinde 2 kere sürdüm gezmeye giderken.15 diyeyim.
Eşofmanların 2 si arkadaşımdan aldım lakin küçük geldiler M/L BEDEN 5 tl biri siyah olan 10 tl
Gri olanAmbercrombie eşofman m beden 8 tl....bunlar takaslı fiyatlar satışda ucuz oluyolar:)Aman ne bilim işte şimdi uydurdum:)
Kot ceket l/xl 20 tl
Deri mont 20 tl l/xl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?