Kalanlar 3 tl ve 5 tl ye arkadaşlar .

kaprımı canm bu pekı dıgerlerı warsa ekle onlarada bakıyım

yok canım öyle gibi çıkmış yüksek bel pantolon.Tamam eklerim de sayfamın sonlarında var hepsinde detaylı beden fiyatlar yazıyo bi bakıver,msela önünde çiçek motifli t box o da 46 ya bile olur grimsi rengi var kirli beyaz demişlim yalnış demişim

yok canım öyle gibi çıkmış yüksek bel pantolon.Tamam eklerim de sayfamın sonlarında var hepsinde detaylı beden fiyatlar yazıyo bi bakıver,msela önünde çiçek motifli t box o da 46 ya bile olur grimsi rengi var kirli beyaz demişlim yalnış demişim

............drili tunik 5 tl 42 den 46 ya

Eklentiler

• $SAM_2133.JPG
    $SAM_2133.JPG
    133,7 KB · Görüntüleme: 44
Son düzenleyen: Moderatör:
Daha ne yapayım ben de hadi:))Unisex mont m/l beden yepyeni bazada kaldır indir sol omzu soyulmuş deri kısımları
turuncu gibi çıkan bant yerleri bordoya yakın kırmızıdır.
Diğer mont da yeni,adidas tabi ki orjinal değil imitasyon yani bildiğin çakma kusursuz bu erkek ama net l beden
Perde kanatları teki 5 tl ikisi 10 tyere kadar küçük kanat düşünün küçük camlara
etek çan bi ton koyudur rengi 38/40 beden

canım bu adidas montun yenilik durumu nedir kusuru varmı eşim XLgiyiyor 78 kilo olurmu ona

Arkadaşlar yeni kutusunda golden rose föndoten aldım lakin ben açık tenliyim biraz koyu geldi ama çok koyu değil sürdüğümde koyu durmadı.Lakin ben açık sürüp üstüne koyu allık sürmeyi seviyorum.Takas yaparım açık renkle ya da 23 tl ye çarşı dan aldım nihayetinde 2 kere sürdüm gezmeye giderken.15 diyeyim.
Eşofmanların 2 si arkadaşımdan aldım lakin küçük geldiler M/L BEDEN 5 tl biri siyah olan 10 tl
Gri olanAmbercrombie eşofman m beden 8 tl....bunlar takaslı fiyatlar satışda ucuz oluyolar:)Aman ne bilim işte şimdi uydurdum:)
Kot ceket l/xl 20 tl
Deri mont 20 tl l/xl

canım bahsettiğin eşofmanlar bunlarmı boyları kac cm benim için o önemli birde m l beden demişsin ya bol gelmesin bana

birde benden istediklerin bunlarmı

$20140223_090819.jpg $20140223_091834.jpg $20140223_091726.jpg

Back