- Konu Sahibi Luthienelanesse
-
Hanımlarr ilginizi çeken ürünler olursa yardımcı olurum çoğu ürün alıcısını bekliyor hediyeler de cabası :)
:))) Merhabalar, 15TL düşünüyorum S bedendir kısa yani bel oyuntunuza falan gelir. Bir iki kere giydim sonra kilo aldım :))
iPad 'den gönderildi
Bir de bershka değil koton ole marka ceket özür dilerim ..
iPad 'den gönderildi
Rica etsem önü kapalı şekilde iki kol arasını ölçebilir misiniz? Bir de rengi pudra pembe değil mi?
Rengi evet pudra pembe, önü kapalı iki kolaltı arası 37cm geliyor tam olarak bunu mu istemiştiniz? Gerçi omuza baktım o da aynı, arada kol yeri daralıyor 1-2cm kadar.
iPad 'den gönderildi
iş yerinde internet olmadığı için ancak akşamları girebiliyorum.o aradada ilgilendiğim ürünleri ben daha cevabı okuyamadan başkası almış oluyor.bahtsızmıyım neyimMerhabalar, greyder rengi gri ile yeşil arasında tatlı bir renk. Bir kez giydim sadece 38 numara ve 10 TL.
iPad 'den gönderildi
iş yerinde internet olmadığı için ancak akşamları girebiliyorum.o aradada ilgilendiğim ürünleri ben daha cevabı okuyamadan başkası almış oluyor.bahtsızmıyım neyim
Senin almayacağını düşünerek talip olmuştum ben. Ürün için önce sen bilgi istemiştin dolayısıyla öncelik de sen de , ben çekilebilirim aradan :)
Sizin beğendiğiniz yeni bir ürün oldu mu:)
iş yerinde internet olmadığı için ancak akşamları girebiliyorum.o aradada ilgilendiğim ürünleri ben daha cevabı okuyamadan başkası almış oluyor.bahtsızmıyım neyim
Evet duruyor:)
iPad 'den gönderildi
Kullanim durumu nedir sanirim postaci tarzi fiyati nedir ve takas dusunur musunuz acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?