- Konu Sahibi Luthienelanesse
-
canım bu fotodakiler ve koton çizgili bendeler :))3 tllik bişey daha seçim düz olsun olur mu canım?
sağol cnm bak bunu buldum duruyorsa,ya da mavili park bravo vardı:)seni zorlamazsam tabiOlur tabiiki:)
sağol cnm bak bunu buldum duruyorsa,ya da mavili park bravo vardı:)seni zorlamazsam tabi
tm eğer fiyatta sorun YOK DERsen 11k1a1111bul" cnm",bugün yatırcam okÇizgili duruyor da onun göğüs kısmı baya dar.. Park bravo daha uygun olur diye düşünüyorum:)
kahve renk çizmeleriniz na kadar ve kaç no acaba?
Selam ben geldim tatilden ,sayfana bakınayım bir dedim ve yine takılıp kaldım . :)
Mathhew cox omuz veya çapraz çanta benim aldığım Mango sandalete uyar mı ( renk olarak) ? Çantanın açık resmi var mı? Ekli resimlerde kol askısı katlı durumda , ben de genelde kol askısı kullanıyorum duruşunu merak ettim. Çok mu büyük , ölçüsünü yazar mısın?
Halkalı d.taş kolyenin ipi deri mi? Son fiyatı nedir?
Çantanın rengi uymaz ise boşver.
Selam ben geldim tatilden ,sayfana bakınayım bir dedim ve yine takılıp kaldım . :)
Mathhew cox omuz veya çapraz çanta benim aldığım Mango sandalete uyar mı ( renk olarak) ? Çantanın açık resmi var mı? Ekli resimlerde kol askısı katlı durumda , ben de genelde kol askısı kullanıyorum duruşunu merak ettim. Çok mu büyük , ölçüsünü yazar mısın?
Halkalı d.taş kolyenin ipi deri mi? Son fiyatı nedir?
Çantanın rengi uymaz ise boşver.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?