Kalan ürünler 50-51-53.sayfalarda...cuma son kargo..

Ayakkabılarda temiz olanlar da var, kullanılmış olanlar da.. Beğendiklerinize ilgili detaylı bilgi vereceğim.. Fiyatlar 4-10TL arası değişiyor. Bir tek ilk baştaki Nine West 15TL

Schwarzkopf dore çapraz askılı çanta 15TL
Retro desenli L beden salaş hırka birkaç fermuarı eksik o yüzden 5TL
Missist L beden salaş şık bluz 10TL
39numara az giyilmiş Converse 30TL

Selam ben geldim tatilden ,sayfana bakınayım bir dedim ve yine takılıp kaldım . :)

Mathhew cox omuz veya çapraz çanta benim aldığım Mango sandalete uyar mı ( renk olarak) ? Çantanın açık resmi var mı? Ekli resimlerde kol askısı katlı durumda , ben de genelde kol askısı kullanıyorum duruşunu merak ettim. Çok mu büyük , ölçüsünü yazar mısın?

Halkalı d.taş kolyenin ipi deri mi? Son fiyatı nedir?

Çantanın rengi uymaz ise boşver.

Merhaba hoşgeldiniz, çanta 35x40 geliyor yaklaşık açık olduğunda..sandaletin renginden biraz daha koyu filtresiz fotoğraf koydum karşılaştırmanız için.. Kolyenin malzemesini de yakından çektim çok anlamam ama makrome ip diyorlar sanırım:) Bu son haftam Eylül'de yokum oyüzden fiyatta anlaşırız kolaylıkla:)

Tatilin ardından güncellemeye devam.. Elimde kalan ürünleri güncelliyorum ve yeni erkek gömlekleri ekliyorum. Gömlekler 2,5TL, çantalar ayakkabılar 5-10TL, takılar 1-5TL...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…