Kalan ürünler 50-51-53.sayfalarda...cuma son kargo..

orjinal vakko çanta içi dışı tertemiz, ön tokasında aşınması var çantacıda 2dakika sprey boyasına bakar:) alan arkadaş orijinalliğinden emin olmak adına gidip istediği yere gösterebilir ya da beğenmezse herhangi bir zarar gelmediği takdirde iade alırım..
orjinal Louis Vuitton çanta, deformasyonu var diye çook uygun fiyata bırakacağım
Real Rubber marka ithal çizme 37numara, gerçek deri tertemiz durumda, hakiki deriden vazgeçemeyenlere uygun fiyat 60TL
36numara yine tertemiz bot, 36numara, 40TL
Tommy Hilfiger çanta 30TL
Tertemiz Forever New marka yumuşak deri kullanışlı çanta 30TL

Bilgisayar altlığı küçük bana göre , teşekkür ederim.

Sana zahmet olmazsa son eklediğin iki sandaletin giyilmiş resmini görme şansım var mı? Acı kahverengi sandalet ihtiyacım var aslında ama 38 bedenleri görünce merak ettim. :)

Bu arada çantadan sonuç çıktı mı?

Çanta ne yazıkki olumsuz, kahverengi ayak yapısına göre değişir aslında 37 daha uyumlu gibi beni biraz sıkıyor gerçi ben bazen 39giyiyorum. Mangonunki daha rahat olur kanımca eğer 38numaraysan.

Mango yu alayım bu durumda , neye niyet neye kısmet :) Çanta için çok üzüldüm.

Bu arada ben yarın eklersin diye düşünmüştüm , hızın için çok teşekkür ederim. Gece gece yorum seni :)

Son düzenleme:
Mango yu alayım bu durumda , neye niyet neye kısmet :) Çanta için çok üzüldüm.

Bu arada ben yarın eklersin diye düşünmüştüm , hızın için çok teşekkür ederim. Gece gece yorum seni :)

Olsun ne demek, bugün çok yürüdüğüm için ayaklarım da şişmişti az önce eve girdim sayılır tereddüt ettim çeksemmi diye ama bekletmek de istemedim:) tamam o zaman bilgilerimizi biliyoruz zaten, whatsapp tan hbr verirsiniz ben de ona göre kargoya giderim..

slmm burdaki tomy çanta ve forewer new çanta hakkında bilgi alabilirmiyim tam olarak renkleri nedir birde ebatları kaça kaç cm.

:26::26:burdaki pudra bendeki kırmızı suratı kapatırmı ki

iyi bi markamı oluyor hiç anlamam bu tarz ürünlerden fiyatı nedir bide

beyaz tenliyim ve güneşe çıkar çıkmaz pancar gibi olim

olurmuki bu bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…