- 19 Ekim 2017
- 2.847
- 3.211
- Konu Sahibi Karabiberim123
Selam arkadaşlar. 2017 yılında 80 kiloydum. O zaman diyete başladım 65e kadar indim. Amanın benden mutlusu yok spor yapıyorum sağlıklı besleniyorum. Şekerin s si yok hayatımda. Gelsin yürüyüşler zumba lar. Çok güzeldi gerçekten harika keyifli günlerdi. Sonra sınava hazırlık sürecimde yürüyüşü bıraktım. 72 kg oldum derken bu kilo ile hamile kaldım. İlk 5 ay kilo almadım sonrasında iştahım aşırı açıldı. 90 kilo ile doğuma girdim. 18 kilo aldım. Doğum sorması 82 kilo idim. Sütüm azdı bebeğim kilo almıyordu derken süt olsun diye yemediğim şey kalmadı. Tatlılar kompostolar bisküviler falan filan şu an 87 oldum. Hiç bir kıyafetim üzerime olmuyor. Hatta hamilelik kıyafetlerimi bile giyemiyorum. Bebeğim 4 aylık oldu. Her gün diyete yürüyüşe başlıcam diyorum ama her seferinde kendimi daha fazla yerken buluyorum. Yani diyetten kastım aşırı kısmak değil en azından sağlıklı Birseyler yemek abur cuburu bırakmak ama olmuyor. Ne yapsam arkadaşlar. Benim durumumda olan var mı Bi destek olsanız. Teşekkür ederim