Kalabalık

kapalı olması ve klimaların sıcaklığı yuksek calışması cok etken bence...

avm gibi yerlerde alışverişi cok sevsem de bende de müthiş baş ağrısı yapıyor.. her mağazada müzik, herkes bir ağızdan konuşuyor müthiş bir uğultu oluşuyor ve o an geçiştirsem de eve gelince başım çok ağrıyor..

ama açık ve kalabalık yerlerden şikayetim yok:)

Aynen acık olmasi bi nebze daha rahat oluyor icerside sicakti aynen ,kapali o kalabalik labirent gibi geliyor ordan burdan gecerken ama esimde tık yoktu :KK70: acaba dedim bi iste :KK70:

Aşırı kalabalıktan ben de çok rahatsız olurum. Hatta çoğu zaman büyük kalabalık ve sıra görürsem kasaya gitmeden elimdekileri bile bırakmışlığım vardır. Tahammülsüzlük var bende.

Ama seninki psikolojik rahatsızlık gibi görünüyor. Çünkü aşırı bir tepki oluşmuş kapalı ortamda. Kapalı olmasaydı da aynısı olurdu bence.
Agorafobi diye geldi bana. Bence yardım almalısın.

Yok konser,kortej,toplanti (acik hava) vs etkinliklerinde bulundum kalabalikta ayni sey olmadi ,cok sevmesemde ...
ama bazende sehir ici acik hava bile olsa insanlarin sel gibi olusu fena halde gerebiliyor beni degisik

Selamlar
Bugun eşimle fuara gittik fuar ikimizinde ilgisini ceken bir fuardi ,ben kalabaliga cok karisan biri degilim hoslanmamda ama dedigim gibi ilgimizi cektigi icin ben gitmek istedim.
Bir sure sonra, yarim saat 1 saat arasi filan kadar, boguluyordum iyice daralma geldi insanlardan ,aglayasim geldi ve acayip derecede gergindim
Alacagimizida alamadan ciktik bu yuzden
yani esimde cok fazla gezememis oldu biraz bozuldu ama birsey demedi ben bozuldugunu anlayip kusura bakmamasini soyledim ve sorun olmadi
Eve geldik baş agrim tuttu o derece, kalabaliga en son kitap fuarinda girmistim cok kucukken ozaman boyle olmamisti ama artik biraz fazla insan kalabaligi beni benden alip goturuyor
Cogu alisveris merkezinin icindede bulunmayi sevmiyorum kalabaliksa anca isim varsa halledip yada alacagim hemen cikiyorum.. kalabaligi sevmedigimi ,yalnizliktan hoslandigimi hep soylerim bu benim karakterimle alakali ama bugun sevdigim yerde bile kalabalik yuzunden degisik seyler hissetmem bu bir pskolojik rahatsizlik midir diye dusunmeme itti beni
Fikirleri ve yaşayanları merak ediyorum

Ayni durum bende de vardı. Kalabalığa girdim mi daralirim ve arkasından baş ağrısı tutardi. Sonunda migren olduğu ortaya çıktı. Ve geç anlaşıldığı için daha doğrusu geç onemsedigim için şu an en ileri derecede. Daha da çok arttı ve tetikleyici şeylerde cogalmis durumda. Sevmediğiniz için de olabilir fakat migrende olabilir. Bir doktora görünün derim.

X