- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Kalıp çıkarma
- Konu Sahibi marcello
- Başlangıç Tarihi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Neler neler geldi acep?kalp çıkarma deyince aklıma neler neler geldi bir bilsen : D
pamuk prenses masalına gittim geldimNeler neler geldi acep?
Hanımlar merhaba :)
Keçeden çanta yapıcam ama kalıp lazım bir tane çıkardım ama çok güzel olmadı.
İnternetten baktım ama hep yapılmış olarak var..
Nasıl yapılır, kolay yolu var mıdır bileniniz var mı acaba?
Yoksa elmayı yedin miiii????pamuk prenses masalına gittim geldim
Yok canım karışık olmamış.. Teşekkürler.. Ama işte internette kalıp olarak resim bulamadım çanta resimleri falan var hep ki onlarda yazdırsam a4 ebatında olur küçük kaçar.. Kardeşin nerelerden bulmuştu acaba?canım benim kardeşim yapıyor keçeyi, bildiğin fırın için kullanılan yağlı kağıtlar varya, internetten neyi çıkartacaksan bulduğun resmin üzerine yağlı kağıdı koy ve çiz, sonrasında onu keçenin üstüne göre kesip, onun ölçüsünü çıkarıyorsun, sonrada dikiyorsun biraz karışık mı oldu bilemedim :)
Zahmet etmişsin canım, çok teşekkür ederim.. Hemen bakıyorum :)canımm benim kardeşim kapı süsü, duvar süsü yapıyor , ama genelde aynı şekilde çıkarılıyor kalıplar, şimdi senin için nette baktım 10marifet.org da resimler var cnm bi bak istersen.
Aslında boyutları büyük olsa iyi fikir :)bir ara bende yapıyordum. bilgisayar da çizip çıktı alıp kullanıyordum.