Merhabalar Ben 12 gün önce burun ameliyatı oldum kemerli düşük bir burnum vardı Çarşamba günü tamponlar ve alçı alınacak ama bugün alçının bandı açıldı ve burnumu gördüm moralim çok bozuldu bu gözüken şişlik mi yoksa orada bir kemer mı var yine lütfen bu durumu yaşayanlar bilgisi olanlar yazsın...
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kalın derili burun ameliyatım
- Konu Sahibi byzaaa_0
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Nasıl işlem yapamamış acaba anlamadım?Kemer değilde Dr çok işlem yapmamış gibi bence işlem yapmadığı da çok iyi olmuş burun estetigi buyuk pişmanlık
- 3 Haziran 2023
- 1.017
- 230
- 43
- 31
Şişlik mi bilemedim eğer şişlik değilse morelini bozmak istemem ama yapılmamış gibi duruyor bir kavis felan yok gibiMerhabalar Ben 12 gün önce burun ameliyatı oldum kemerli düşük bir burnum vardı Çarşamba günü tamponlar ve alçı alınacak ama bugün alçının bandı açıldı ve burnumu gördüm moralim çok bozuldu bu gözüken şişlik mi yoksa orada bir kemer mı var yine lütfen bu durumu yaşayanlar bilgisi olanlar yazsın...
Eki Görüntüle 3346363
Şişlik mi bilemedim eğer şişlik değilse morelini bozmak istemem ama yapılmamış gibi duruyor bir kavis felan yok gibi
Şişlik mi bilemedim eğer şişlik değilse morelini bozmak istemem ama yapılmamış gibi duruyor bir kavis felan yok gibi
Ben düz bir burun istedim kaydırak gibi olsun istemedim İlk ameliyattan çıktığım halini ataym buraya bakın daha güzel duruyordu ama aşırı yüzüm şişmişti morardı çok sonuç buŞişlik mi bilemedim eğer şişlik değilse morelini bozmak istemem ama yapılmamış gibi duruyor bir kavis felan yok gibi
Eklentiler
- 3 Haziran 2023
- 1.017
- 230
- 43
- 31
Aaa evet evet bak burda farklı duruyor ve güzel duruyor o zaman şiş bende kalın deriliyim 1 buçuk yıl sonra bile hala ucunda ödem vardı şişlik ödem zor gidiyoBen düz bir burun istedim kaydırak gibi olsun istemedim İlk ameliyattan çıktığım halini ataym buraya bakın daha güzel duruyordu ama aşırı yüzüm şişmişti morardı çok sonuç bu
Önceki hali olsaydı net yorum yapılabilirfi ama daha burnun şişecek ve kalın derili hastalarda ödemin atılması daha uzun dönem sürüyor moralini bozma yapacak tek şey beklemekMerhabalar Ben 12 gün önce burun ameliyatı oldum kemerli düşük bir burnum vardı Çarşamba günü tamponlar ve alçı alınacak ama bugün alçının bandı açıldı ve burnumu gördüm moralim çok bozuldu bu gözüken şişlik mi yoksa orada bir kemer mı var yine lütfen bu durumu yaşayanlar bilgisi olanlar yazsın...
Eki Görüntüle 3346363
Evet doktor da öyle söyledi ama böyle görünce de çok moralim bozuldu eski hali çok kötüydü aşırı düşük bir burun ve kemer vardı büyükÖnceki hali olsaydı net yorum yapılabilirfi ama daha burnun şişecek ve kalın derili hastalarda ödemin atılması daha uzun dönem sürüyor moralini bozma yapacak tek şey beklemek
İNŞALLAH güzel olur sonucuAaa evet evet bak burda farklı duruyor ve güzel duruyor o zaman şiş bende kalın deriliyim 1 buçuk yıl sonra bile hala ucunda ödem vardı şişlik ödem zor gidiyo
- 20 Mayıs 2023
- 837
- 365
- 23
Plastik cerrahikim yapmıştı ameliyatınızı
- 22 Mart 2024
- 15
- 1
- 1
- 21
Plastik cerr
Plastik cerrahi