İshal demek için birkaç kere bu şekilde yapmış olması lazımishal mi
Günde en az 4 5 kez bu şekilde ise büyük ihtimal ishal olmus ama 1 2 defa böyle yapıyorsa ve sadece anne sütü alıyorsa normalBebegimin kakasi normal mi ? Daha once kirmizi noktalarda gordum poposunda ufak bi catlaktan olablcgini dusundum simdi rota asisi var onumjzde kararsizim 80 günluk anne sütü aliyor
Peki doktora danisarak mi yaptirdiniz rota asisini. Kaka analizi yaptirdiniz mi veya alerjik olup olmadigini test ettiler mi. Yoksa kendiniz mi karar verip yaptirdiniz asiyiMerhaba çok nadir benim bebeğimin kakasında da oluyordu minik minik rota aşılarını da yaptırdım herhangi bir alerjisi vs yok aşıdan sonra da sıkıntı yaşamadık
Benim bebeğimdede oldu bu önce ince çizgi halinde sonra sümüksü bi şekilde oluyordu kan kaka idrar tahlili temiz çıktı alerji olabilir sesi doktor testlerde temiz çikinca muhtemelen bir iki ay sonra Kendiliğinden geçer dedi doktor öylede oldu gerçektenBebegimin kakasi normal mi ? Daha once kirmizi noktalarda gordum poposunda ufak bi catlaktan olablcgini dusundum simdi rota asisi var onumjzde kararsizim 80 günluk anne sütü aliyor
İlk aşısını sağlık ocağında ebeler yaptı ikincisini de hastanede dr yaptı hayır danışmadım doktora da demedim açıkçası aklıma bile gelmedi herhangi bir sıkıntı da yaşamadık böyle kaka birkaç kere görmüşümdür mesele biri 3 aylıkta ise diğeri 7 aylık gibi o yüzden üstelemedim şuan ek gıda sürecinde daha yakından takip ediyorum kaka ile ilgili bir problem yaşamadıkPeki doktora danisarak mi yaptirdiniz rota asisini. Kaka analizi yaptirdiniz mi veya alerjik olup olmadigini test ettiler mi. Yoksa kendiniz mi karar verip yaptirdiniz asiyi
Rota asisi yaptinz mi pekiBenim bebeğimdede oldu bu önce ince çizgi halinde sonra sümüksü bi şekilde oluyordu kan kaka idrar tahlili temiz çıktı alerji olabilir sesi doktor testlerde temiz çikinca muhtemelen bir iki ay sonra Kendiliğinden geçer dedi doktor öylede oldu gerçekten
Hayır yapmadım hatta şimdiki aklım olsa diğer aşılarıda yapmazdımRota asisi yaptinz mi peki
Neden oyle dedinizHayır yapmadım hatta şimdiki aklım olsa diğer aşılarıda yapmazdım
Fotoğraflı diye uyarın lütfen yaBebegimin kakasi normal mi ? Daha once kirmizi noktalarda gordum poposunda ufak bi catlaktan olablcgini dusundum simdi rota asisi var onumjzde kararsizim 80 günluk anne sütü aliyor
Aşıların çoğuna karşıyım ni sebebi yok kendi neslim olmak üzere oturduğum yerde kimse aşılı değildi kimsede doğru dürüst doktor görmedi ben bile ilk doktora 21 yaşında gittimNeden oyle dediniz
Ek gıda da sorun oldu mu pekiBenim bebeğimdede oldu bu önce ince çizgi halinde sonra sümüksü bi şekilde oluyordu kan kaka idrar tahlili temiz çıktı alerji olabilir sesi doktor testlerde temiz çikinca muhtemelen bir iki ay sonra Kendiliğinden geçer dedi doktor öylede oldu gerçekten