Kakası normal mi

Laavi

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
4 Ekim 2023
12
3
32
Bebegimin kakasi normal mi ? Daha once kirmizi noktalarda gordum poposunda ufak bi catlaktan olablcgini dusundum simdi rota asisi var onumjzde kararsizim 80 günluk anne sütü aliyor

Eklentiler

• 20231004_133438.jpg
    20231004_133438.jpg
    80,2 KB · Görüntüleme: 98
  • 20231004_133443.jpg
    20231004_133443.jpg
    76,9 KB · Görüntüleme: 82
Merhaba çok nadir benim bebeğimin kakasında da oluyordu minik minik rota aşılarını da yaptırdım herhangi bir alerjisi vs yok aşıdan sonra da sıkıntı yaşamadık

Bebegimin kakasi normal mi ? Daha once kirmizi noktalarda gordum poposunda ufak bi catlaktan olablcgini dusundum simdi rota asisi var onumjzde kararsizim 80 günluk anne sütü aliyor
Günde en az 4 5 kez bu şekilde ise büyük ihtimal ishal olmus ama 1 2 defa böyle yapıyorsa ve sadece anne sütü alıyorsa normal

Merhaba çok nadir benim bebeğimin kakasında da oluyordu minik minik rota aşılarını da yaptırdım herhangi bir alerjisi vs yok aşıdan sonra da sıkıntı yaşamadık
Peki doktora danisarak mi yaptirdiniz rota asisini. Kaka analizi yaptirdiniz mi veya alerjik olup olmadigini test ettiler mi. Yoksa kendiniz mi karar verip yaptirdiniz asiyi

Benim bebeğimdede oldu bu önce ince çizgi halinde sonra sümüksü bi şekilde oluyordu kan kaka idrar tahlili temiz çıktı alerji olabilir sesi doktor testlerde temiz çikinca muhtemelen bir iki ay sonra Kendiliğinden geçer dedi doktor öylede oldu gerçekten

Peki doktora danisarak mi yaptirdiniz rota asisini. Kaka analizi yaptirdiniz mi veya alerjik olup olmadigini test ettiler mi. Yoksa kendiniz mi karar verip yaptirdiniz asiyi
İlk aşısını sağlık ocağında ebeler yaptı ikincisini de hastanede dr yaptı hayır danışmadım doktora da demedim açıkçası aklıma bile gelmedi herhangi bir sıkıntı da yaşamadık böyle kaka birkaç kere görmüşümdür mesele biri 3 aylıkta ise diğeri 7 aylık gibi o yüzden üstelemedim şuan ek gıda sürecinde daha yakından takip ediyorum kaka ile ilgili bir problem yaşamadık

Benim bebeğimdede oldu bu önce ince çizgi halinde sonra sümüksü bi şekilde oluyordu kan kaka idrar tahlili temiz çıktı alerji olabilir sesi doktor testlerde temiz çikinca muhtemelen bir iki ay sonra Kendiliğinden geçer dedi doktor öylede oldu gerçekten
Rota asisi yaptinz mi peki

X