Güneş Kremleri Kakao ya?

Güneş kremleri, bronzlaşma
valla ben kullandım çokta memnun kaldım süper bronzlaştımmm

kesinlikle asrın icadı kakao yağıkaydirigubbakcemile3 ben siyah saçlıyım tenim süt gibi bembeyaz çok çabuk kararabiliorum ama yanınca hep çirkin bi renk olurdum bu yıl kakao yağıyla güneşlendim harikazemuszemus hep istediim gibi bi renk oldu bacaklar daa istediim gibi olamadı ama oda olcakopuyorumnanaktan hergün beyaz bıseler gıyp bu rengimin tadını cıkarıorm kesınlıkle tavsıye ederım ole kapkarada olmuo kendınız derecesını ayarlayabılırsınız

Arkadaşlar bu tip yağlarla güneşlenirken aman dikkat,geçen sene aktarın tavsiyesi üzerine kakao yağı,ceviz yağı ve havuç yağını karıştırıp güneşlenmiştim(kokusu korkunçtu) ve sonuçta kara kara yanık lekeler oluştu sonra kaç hafta boyunca yoğurt karbonat karışımla falan yüzümü düzeltmeye çalıştım.Üstelik ten rengim çok açık da değildir.Önce küçük denemeler yapmanızda fayda var

bende her tatile gittigimde mutlaka kakao yagı kullanıyorum.ama güneşe ilk cıktıgım günler önce avonun bronzlastırıcı yagını kullanıyorum.bı ıkı gun sonra (tenim koyulasmaya basladıktan sonra)sadece kakao yagıyla devam ediyorum.bu arada ben cabuk bronzlasanlardanım.kakao yagını tavsiye ederim mükemmel bir bronzluk saglıyor.

ya arkadaşlar bende tatilden yeni geldim güneş koruyucu krem hiç kullanmadım ama halt ettim:S
yüzümde kocaman bi leke çıktı.zaten hafif lekelerim var off:S
sürekli kakao yağı kremi sürdüm ama,ben bronzlaşmak istiorum o yüsden güneş koruyucu kulanmak istemiorum,hem bronzlaşıp hemde lekelerden korunmak napmam gerek 2 gün sonra gene çıkıcam tatile

X