- 8 Mart 2009
- 351
- 2
- 43
-
- Konu Sahibi melisxes
Kakaoyla havuç arasında fark vardır ve farkı ; Kakao çikolata gibi karartır, Havuç ise; hafif turunculukla beraber sağlar o kararmayı..Yani arada renk farkı var.. Ben kakaoyla yağlanır bol bolda havuç suyu içerim ikisinin karı$ımı çok güçlü oluyor..Canım üst kısım daha çabuk bronzlaşır ya o yüzden sadece bacaklarıma sürüyorum. Havuç yağı bence daha güzel bronzlaştırıyor. Yani daha çikolata gibi esmer oluyorum ben havuçla. Kakaoyla havuç arasında pek fark yok aslında, tercih meselesi.
Eğer hızlı, tatlı, kalıcı ve hoş bir bronzluk istiyorsan, bildiğimiz kolanın içerisine biraz zeytin yağı koy ve iyice çalkala.. Sonra da bunu vücuduna sür. Sonuçtan çok memnun kalacaksın!şakkıdı
Bronzlaştırıyor mu bilemem ama bütün çatlaklarımı yok etti kako yağı.. Bulana minnettarım :içelim:
nasıl yani varolan çatlaklarımı yok etti yoksa oluşumunumu engelledi mirmirmirmir
Ergenlik döneminde boy uzamasından kaynaklanan çatlaklar oluşmuştu.. Yaklaşık 6 ay önce hepsini yok etti.. Ama benimle birlikte kullanan arkadaşlarımın hepsi aynı oranda sonuç alamadılar.. Sanırım farklılık gösteriyor kişiden kişiye.. Benim tamamen yok oldu, onlarda azalma oldu..
Ama hiç birimiz bronzlaşmadık CADIARZU
arkadaslar bende
kakao yagı kremi var
güneş kreminin üstüne sürsem bronzluk sağlarmı
çillerim çoğalmaz değilmi ??
bu konuda yardımlarınızı bekliyorumm lütfenn
çok saoL cvPcanım kakoo yağını güneş kremin üstüne sürmek daha iyiymiş sordum önce güneş kremini yediriyosun sonra kakaoyu sürüyosun ama çillerin için bişe diyemicem