Güneş Kremleri Kakao ya?

Güneş kremleri, bronzlaşma
  • Konu Sahibi melisxes
Kakao yağı çoook etkili ben yıllardır sadece kakao yağı kullanıyorum hem uzun süre bronzluk sağlıyor hem de çok güzel bir renk veriyor herkese tavsiye ederim

• Konu Sahibi melisxes
Kakaoyla havuç arasında fark vardır ve farkı ; Kakao çikolata gibi karartır, Havuç ise; hafif turunculukla beraber sağlar o kararmayı..Yani arada renk farkı var.. Ben kakaoyla yağlanır bol bolda havuç suyu içerim ikisinin karı$ımı çok güçlü oluyor..

• Konu Sahibi melisxes

yüze sürsek olurmu?

• Konu Sahibi melisxes
kızlar bişi sorcam. 50 faktör güneş kreminin üstüne kakao yağı yada havuç yağın yada farklı bir yağ sürsek faydası olur mu ?

yani krem ile yağı nası bi sıraya göre kullanmamız gerekir ?

• Konu Sahibi melisxes
bu tür yağları kullandıktan sonra deride soyulma oluyormu??

• Konu Sahibi melisxes
kızlar yapmayın kola falan cok zararlı yazık etmeyin cildinize.

• Konu Sahibi melisxes
arkadaslar bende
kakao yagı kremi var
güneş kreminin üstüne sürsem bronzluk sağlarmı
çillerim çoğalmaz değilmi ??
bu konuda yardımlarınızı bekliyorumm lütfenn

• Konu Sahibi melisxes
Bronzlaştırıyor mu bilemem ama bütün çatlaklarımı yok etti kako yağı.. Bulana minnettarım :içelim:

• Konu Sahibi melisxes
Bronzlaştırıyor mu bilemem ama bütün çatlaklarımı yok etti kako yağı.. Bulana minnettarım :içelim:

nasıl yani varolan çatlaklarımı yok etti yoksa oluşumunumu engelledi mirmirmirmir

• Konu Sahibi melisxes
nasıl yani varolan çatlaklarımı yok etti yoksa oluşumunumu engelledi mirmirmirmir

Ergenlik döneminde boy uzamasından kaynaklanan çatlaklar oluşmuştu.. Yaklaşık 6 ay önce hepsini yok etti.. Ama benimle birlikte kullanan arkadaşlarımın hepsi aynı oranda sonuç alamadılar.. Sanırım farklılık gösteriyor kişiden kişiye.. Benim tamamen yok oldu, onlarda azalma oldu..
Ama hiç birimiz bronzlaşmadık CADIARZU

• Konu Sahibi melisxes

azalma göstermesi bile güzel bir haber yaa hemen gidip almalıyım bu yağı :lepi:
geçenlerde yabancı bir filmde hamile bir kız sürekli kakao yağı sürüyodu çatlak oluşmaması için demek varolanıda yok ediyo süper süper zemuszemus

• Konu Sahibi melisxes
arkadaslar bende
kakao yagı kremi var
güneş kreminin üstüne sürsem bronzluk sağlarmı
çillerim çoğalmaz değilmi ??
bu konuda yardımlarınızı bekliyorumm lütfenn

lütfen yardım edin yüzümü
bronzlştırmam lazım güneş kreminin sürdükten 10 dk sonra kakao yağını
sürüp güneşlenirsem yüzüm bronzlaşırmı??

• Konu Sahibi melisxes
kızlar merhaba sıze denemıs bısey solıcem kakao yagı, havuc yagı ve susam yagı hepsını bır sıseye bosaltıp guzelce calkalayın ve gues kremı gıbı kullanın muhtesem bır bronzluk saglıyor ama tabı bunu yanında gunesın altında uzun saatler kalmanız gerekıyo, ben gecen hafta tatılden geldım ınanmazsınız ama zencıden bıraz acıgım yanı goren herkezın agzı acık kalıyo nkadar bronzlasmısım dıye.....

• Konu Sahibi melisxes
lütfen yarın kampa gidicem ve kakao yağı
kullanmayı düşünüyorum güneş kreminin üstüne kullansam
bronzlasırmıyım vede çillerim koyulaşmaz deyilmi??
lütfen yardım edinn

• Konu Sahibi melisxes
canım kakoo yağını güneş kremin üstüne sürmek daha iyiymiş sordum önce güneş kremini yediriyosun sonra kakaoyu sürüyosun ama çillerin için bişe diyemicem

• Konu Sahibi melisxes
:çok üzgünüm:
canım kakoo yağını güneş kremin üstüne sürmek daha iyiymiş sordum önce güneş kremini yediriyosun sonra kakaoyu sürüyosun ama çillerin için bişe diyemicem
çok saoL cvP
verdiğin için am önemLi oLan kısım oydu
çillerim koyulaşmasın sadece bronzlasayım istiyorum böyLece
fazla belli olmazlar.ama ya koyulasırsa diye
korkuyorum..
lütfen yardımcı
olun banaaaa :gitme: mafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…