Güneş Kremleri Kakao ve Havuç Yağı Kremi...

Güneş kremleri, bronzlaşma

pln=)

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2008
222
1
kakao ve havuç yağının karışımı olan aktarlarda satılan bronzlaştırıcı kremlerden kullanan varmı? yoksa yağları ayrı ayrı alıp mı kullanmak lazım? memnun kalanlar yada memnun kalmayanlar önerilerinizi paylaşabilirseniz sevinirim.. opuyorumnanaktan

ben aktardan aldım karısık icinde kakao yagı,havuc yagı,ceviz yagı,bugday yagı,hindistan cevizi yagı falan vardı soyulmadan bronzlastırıyormus oncedende bu tarz bisey almıstım gusel bronz yapmıstı

ben aktardan aldım karısık icinde kakao yagı,havuc yagı,ceviz yagı,bugday yagı,hindistan cevizi yagı falan vardı soyulmadan bronzlastırıyormus oncedende bu tarz bisey almıstım gusel bronz yapmıstı

ilk günden kullanmışmıydın daha önce aldığını bu tarz şeyler yanık yapıyo diyenlerde varda :uhm:

arkadaslar bn we esım kakao yagını kullandım ama hc koruyucu olmadan gerckten bı gun gttk ıyı brnzlastk ama kızardık hayatmza hc kzarmazdk ama bu sefer cnmz ck acıdı koruyucu surdkten snra kullanın dıodu bn dınlememstm ama dedıgm gbı ck yakıyor bn hyatmda kzarmazdm ama kızardm dedıgm gbı ck yakıyor bı kere gıtmeme ragmen bayagı etkılı oldu

ben geçen sene kakao havuç ve fındık yağını birlikte kullandım çok güzel bronzlaştırdı ama tavsiyem 2 gün koruyucu kulan öyle yan ben öyle yaptım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…