Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yediğinden kaynaklıdır büyük ihtimal bu duruma Alisin yediklerini kanada görmeye benceMerhaba arkadaşlar bebeğim 7 buçuk aylık kakasında iki gündür kırmızı biberimsi noktalar var neden olduğunu anlayamadım bu konu ile ilgili bilgisi olan varsa yazarsa çok sevinirim.
Domatesin az bı suyundan verdim ama ondan olabilirmi ?Yediği kırmızı bir şey var mı ? Kırmızı biberdir, domatestir, karpuzdur vs gibi.. yediklerinden kaynaklı olabilir
Onu bende yaşamıştım siteden baktım burda gördüm içim rahatladı ama yeni birşey vermemiştim domates suyundan verdim ama onu önceden de vermistimYedirdiginiz birsey olabilir 6 aylikken kakasinda siyah siyah iplikler var diye aklimi kaciriyordum kurt sandim muzmuş
Onu bende yaşamıştım siteden baktım burda gördüm içim rahatladı ama yeni birşey vermemiştim domates suyundan verdim ama onu önceden de vermistimYedirdiginiz birsey olabilir 6 aylikken kakasinda siyah siyah iplikler var diye aklimi kaciriyordum kurt sandim muzmuş